Και δεύτερη ομάδα δηλώνει σαν έδρα το “Στέλιος Κυριακίδης”

Και δεύτερη ομάδα δηλώνει σαν έδρα το “Στέλιος Κυριακίδης”

Φθινοπωριάτικα -και πιο συγκεκριμένα, από αυτό τον μήνα κιόλας- θα μετακομίσει το ποδοσφαιρικό τμήματα του Άρη Λεμεσού στη νέα του έδρα, στο «Στέλιος Κυριακίδης» (πρώην Παφιακό), αποχωρίζοντας οριστικά το «σπίτι» (βλέπε Τσίρειο) στο οποίο επί δεκαετίες τώρα φιλοξενείται.

Η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας», μέσω της Ομοσπονδίας, συμπλήρωσε την αίτηση που θα πρέπει να εγκριθεί για την… ολοκληρωτική μετακόμιση και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα δηλώσει ως έδρα το «Στέλιος Κυριακίδης» για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις.


Ο λόγος της εξέλιξης αυτής είναι, ως γνωστό, η διαφωνία που προέκυψε με το ΓΣΟ σχετικά με την απαίτηση της λεμεσιανής ομάδας όπως αναπροσαρμοστεί η οικονομική συμφωνία για την ενοικίαση του Τσιρείου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:  

«Η διοίκηση του Άρη Λεμεσού με αίτημα στην ΚΟΠ ζήτησε την αλλαγή έδρας της ομάδας από το Τσίρειο στο Στέλιος Κυριακίδης (πρώην Παφιακό) και αν εγκριθεί από την ομοσπονδία θα ισχύσει άμεσα από τον επόμενο εντός έδρας αγώνας της ομάδας , με τον Εθνικό Άχνας στις 25/10.

Οι διοικούντες του ΓΣΟ δεν ανταποκρίθηκαν ούτε χθες στο κάλεσμα-τελεσίγραφο της ομάδας μας ούτως ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Τσίρειο Στάδιο.

Σε μια άλλη παράμετρο της υπόθεσης αυτής η διοίκηση της ομάδας μας έχει ήδη κινήθεί και νομικά εναντίον του ΓΣΟ για διάφορες εκκρεμότητες που αφορούν το θέμα του Τσιρείου».

Πηγή: Πολίτης