Καταγγελίες για πλανοδιοπώληση στην Πάφο από ανήλικους

Καταγγελίες για πλανοδιοπώληση στην Πάφο από ανήλικους

Το τελευταίο διάστημα, εντός της δημαρχούμενης περιοχής Πάφου, διάφοροι επιτήδειοι επιδίδονται σε πλανοδιοπώληση διαφόρων προϊόντων. Πρόκειται για κύκλωμα το οποίο δραστηριοποιείται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν ανήλικα άτομα προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Στην καταγγελία αυτή προέβη με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ στον Δήμο Πάφου, Γιώργος Τσέλεπος, επισημαίνοντας ότι κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από την Αστυνομία, οι τροχονόμοι του Δήμου μπορούν να καταγγείλουν εξώδικα τους παρανομούντες.


«Εκεί όπου διαπιστώνεται ότι πρόκειται για ανήλικα άτομα», τονίζει, « θα πρέπει να δοθούν οδηγίες στους τροχονόμους να ειδοποιούν τόσο την Αστυνομία όσο και το Γραφείο Ευημερίας ούτως ώστε να σταματήσει η εκμετάλλευση ανήλικων ατόμων» .

Ο Γιώργος Τσέλεπος καλεί τον Δήμαρχο Πάγου να ενημερώσει όλους τους αρμόδιους για το θέμα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξάλειψη του εν λόγω φαινομένου.