Καταδίωξη, τραυματισμοί και σύλληψη για ναρκωτικά

Καταδίωξη, τραυματισμοί και σύλληψη για ναρκωτικά

Στην σύλληψη 17χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.35μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Πάφο, εντόπισαν μία τετράτροχη μοτοσικλέτα, χωρίς αριθμούς εγγραφής, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα. Τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό της μοτοσικλέτας να σταματήσει. Ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, για να διαφύγει, με αποτέλεσμα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα, να συγκρουστεί με το αστυνομικό όχημα και να ακινητοποιηθεί.


Οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας, τράπηκαν σε φυγή πεζοί. Καταδιώχθηκαν από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από αυτούς. Πρόκειται για 17χρονο κάτοικο Πάφου. Στην κατοχή του 17χρονου, εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια ελέγχου, ένα μαχαίρι, ενώ σε τσαντάκι που βρέθηκε στη μοτοσικλέτα, εντοπίστηκαν πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων περίπου.

Εναντίον του 17χρονου, εκδόθηκε αργότερα δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του 17χρονου, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι.

Ο άλλος επιβάτης της μοτοσικλέτας καταζητείται.

Το επαρχιακό κλιμάκιο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)