Κηδεύεται το απόγευμα ο άτυχος Ανδρέας

Κηδεύεται το απόγευμα ο άτυχος Ανδρέας

Ο επίλογος της τραγωδίας που συγκλόνισε το παγκύπριο χθες, με τον τραγικό χαμό του 15χρονου Ανδρέα Κάπονα, γράφεται σήμερα το απόγευμα. Η κηδεία του Αντρέα θα γίνει στις 5.00μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανείου, στη Δρούσια.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του άτυχου Ανδρέα και της οικογένειας του, θα πουν το στερνό αντίο στον 15χρονο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθεια του να βοηθήσει τους δικούς του στις εργασίες τους.


Στο μεταξύ, οι έρευνες γύρω από το τραγικό συμβάν συνεχίζονται. Η Τροχαία Πάφου μετά και την σύλληψη 73χρονου συγγενικού προσώπου του 15χρονου, αξιολογεί συνολικά τις καταθέσεις που έχει συγκεντρώσει στην διαδικασία διερεύνησης του ατυχήματος. Κατέθεσε ήδη ο χαροκαμένος πατέρας του 15χρονου αλλά και ο 73χρονος θείος του πατέρα του θύματος  ο οποίος ανακρινόμενος ανέφερε στην Αστυνομία πως δάνεισε το τρακτέρ στον πατέρα του 15χρονου πριν μια εβδομάδα για να το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες της μάνδρας που διαθέτει.

Ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου, Ζήνωνας Ψαθίτης, κάλεσε για μια ακόμη φορά τους γονείς και οικείους των ανήλικων να διασφαλίζουν τη μη χρήση μηχανοκίνητων οχημάτων από αυτούς, σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως λόγων.

Ο κ. Ψαθίτης επεσήμανε ότι τα τελευταία χρόνια η χρήση τέτοιων μηχανοκίνητων μέσων από ανήλικους έχει μειωθεί σε σχέση με το τί συνέβαινε παλαιότερα, επεσήμανε ωστόσο ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό, όπως καταδείχθηκε με τραγικό τρόπο και στην περίπτωση του άτυχου Ανδρέα.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου