Κινέζος ο βασιλιάς καρνάβαλος  στην Πάφο

Κινέζος ο βασιλιάς καρνάβαλος στην Πάφο

Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι πολιτιστικές υπηρεσίες του Δήμου Πάφου σε συνεργασία με οργανωμένα σύνολα της πόλης


για την ετοιμασία όλων των εκδηλώσεων του Παφίτικου Καρναβαλιού και κατά την φετινή χρονιά.

Ο πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής του Δήμου Πάφου Άριστος Αριστοτέλους ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως το Παφίτη Βασιλιά Καρνάβαλο θα υποδυθεί φέτος ο Κινέζος επενδυτής που έχει ανακαλύψει την επαρχία τους τελευταίους μήνες.

Ο κ. Αριστοτέλους ανέφερε ότι μπορεί να βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της προεκλογικής περιόδου αλλά οι υπηρεσίες του Δήμου Πάφου είναι προσηλωμένες μόνο στην διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων του Καρναβαλιού με στόχο να προσελκύσουν στην Πάφο επισκέπτες από άλλες χώρες και άλλες πόλεις της Κύπρου για να συμμετάσχουν και να απολαύσουν το Καρναβάλι.

Ο κ Αριστοτέλους ανέφερε ότι οι φετινές εκδηλώσεις παρά την μείωση κατά 10% των χορηγιών λόγω της οικονομικής κρίσης αναμένεται ότι θα διατηρήσουν το ψηλό επίπεδο των τελευταίων χρόνων της αυξημένης διάθεσης των πολιτών να συμμετάσχουν στο Παφίτικο Καρναβάλι.

 

Ο Κινέζος επενδυτής Βασιλιάς Καρνάβαλος θα κάνει την εμφάνιση του στην Πάφο την τσικνοπέμπτη στις 7 Μαρτίου ενώ θα επακολουθήσουν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις όπως το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, χοροί, πάρτι μεταμφιεσμένων και η καθιερωμένη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και ομάδων στις 16 Μαρτίου.

Εκδηλώσεις προγραμματίζονται και για την Καθαρά Δευτέρα στην παραλία του Φάρου.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/