Κι όμως ο Ροναλντίνιο ήθελε να αγωνιστεί στην Πάφο!

Κι όμως ο Ροναλντίνιο ήθελε να αγωνιστεί στην Πάφο!

Για τις φήμες που υπήρξαν για συμφωνία της Πάφου με τον Ροναλντίνιο μίλησε στην εκπομπή “Όλα Μάλε” ο πρόεδρος της παφιακής ομάδας, Χρήστος Γλυκής, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έπαιξε το σενάριο ο Βραζιλιάνος να παίξει έστω και πέντε παιχνίδια στην Κύπρο.

«Έγινε συνάντηση, ήμουν παρών. Ήταν μία επιθυμία των επενδυτών να φέρουν ένα μεγάλο όνομα. Προτείναμε τους Μάξγουελ, Ανρί, Πετί και Ροναλντίνιο» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήρθαμε σε επαφή με τον Ροναλντίνιο στην Αθήνα όπου πήγε για μια διαφημιστικά καμπάνια. Πάνω στη συζήτηση μας είπε ότι δεν του αρέσουν οι διαφημίσεις, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η μπάλα».


Όπως υποστήριξε ο Χρήστος Γλυκής, κάπου εκεί ήρθε η συζήτηση για ενδεχόμενο να παίξει ο Ροναλντίνιο με την Πάφο. «θέλω να έρθω να παίξω πέντε ματς (σ.σ. με τους πέντε μεγάλους), να κάνω πέντε νίκες αλλά να μην κάνω προπόνηση. Ζήτησε ένα ψηλό ποσό για κάθε παιχνίδι και σε όποιον αγώνα δεν κερδίσει η ομάδα να μην πληρώνεται».

Οι επενδυτές, σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος της παφιακής ομάδας, δεν προχώρησαν το θέμα, καθώς ο προπονητής Λούκας Έλσνερ όταν του τέθηκε το θέμα απάντησε ότι θεωρεί αντιδεοντολογικό για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, μιας και ο Βραζιλιάνος ήθελε απλά να αγωνίζεται στα παιχνίδια χωρίς να δίνει το παρών του στις προπονήσεις.

Συναντηθήκαμε στην Αθήνα όπου ο Ροναλντίνιο είχε μια διαφημιστικά καμπάνια. Μας είπε ότι με ενδιαφέρει η μπάλα και θέλω να έρθω να παίξω πέντε ματς, να κάνω πέντε νίκες αλλά να μην κάνω προπόνηση. Ζήτησε ένα ψηλό ποσό για κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής δεν συμφώνησε με την ιδέα , το θεώρησε αντιδεοντολογικό».

Ο Χρίστος Γλυκής τόνισε ότι μετά την εξέλιξη με τον Ροναλντίνιο, δεν έγινε άλλη κίνηση για μεταγραφή για παίκτη τέτοιου βεληνεκούς.

Πηγή: Reporter