Κλείνει το St George Hotel και ανανεώνει το ραντεβού για την 1η Απριλίου 2021

Κλείνει το St George Hotel και ανανεώνει το ραντεβού για την 1η Απριλίου 2021

Το πρώτο από τα μεγάλα και πλέον δημοφιλή ξενοδοχεία της Πάφου που λένε «αντίο» στους πελάτες τους για το υπόλοιπο της σεζόν και τους πρώτους μήνες του 2021, είναι το St George στην ακτή της Χλώρακας.

Το ξενοδοχείο με χθεσινή του ανάρτηση ευχαριστεί από καρδιάς, όπως αναφέρει, τους πελάτες και σταθερούς του φίλους εντός και εκτός Κύπου που το στήριξαν και φέτος, μέσα στις πρωτοφανείς συνθήκες που ζούμε και δίνει ξανά ραντεβού μαζί τους από την 1η Απριλίου 2021.


Το St George αναμένεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός και τις αρχές Νοεμβρίου να ακολουθήσουν τα περισσότερα ξενοδοχεία της Πάφου, αφού η επανάκαμψη του κορωνοιού και μάλιστα με ρυθμό πιο απειλητικό από προηγουμένως, διαμορφώνει ένα σκηνικό στην τουριστική βιομηχανία που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

Οι πλείστοι ξενοδόχοι προσανατολίζονται στην επικέντρωση των προσπαθειών τους για την θερινή σεζόν του 2021, προεξογλώντας ότι η περίοδος μέχρι τον Απρίλιο θα είναι μια ασύμφορη περίοδος για οποιαδήποτε δραστηριότητα.