Κλειστά και τα φροντιστήρια για μαθητές Λυκείου σε Λεμεσό και Πάφο!

Κλειστά και τα φροντιστήρια για μαθητές Λυκείου σε Λεμεσό και Πάφο!

Απάντησε στην επιστολή του Συνδέσμου Φροντιστηρίων το Υπουργείο Παιδείας, δίνονταν διευκρινίσεις για τη λειτουργία τους, όσον αφορά στα τμήματα των μαθητών Λυκείου.

Σε σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Παιδείας ξεκαθάρισε πως σε συνέχεια των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου από τον Υπουργό Υγείας, για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (YΠΠΑΝ) διευκρινίζει τα ακόλουθα:


Μαθήματα σε Ιδιωτικά Φροντιστήρια/ Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Κέντρα (Ι.Φ./Ι.Ε.Κ) ή άλλα μαθήματα για μαθητές/μαθήτριες Λυκείων και Τεχνικών Σχολών ή των αντίστοιχων ηλικιακών ομάδων, στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, από τις 16 έως τις 30 Νοεμβρίου, μπορούν να διδάσκονται μόνο εξ αποστάσεως.

Η οργάνωση και ίσως αναδιάρθρωση του ωρολογίου προγράμματος των Ι.Φ./Ι.Ε.Κ. επαφίεται στην κρίση των ιδιοκτητών και διευθυντών τους, λαμβανομένων υπόψη των γενικότερων περιοριστικών μέτρων, π.χ. στην κυκλοφορία και διακίνηση, που ισχύουν σε αυτή την περίοδο.

Πηγή: Reporter.com.cy