Κονδύλια άλλων Δήμων απορροφά η Γεροσκήπου

Κονδύλια άλλων Δήμων απορροφά η Γεροσκήπου

Απρόσμενη οικονομική ενίσχυση είχε ο Δήμος Γεροσκήπου, καθώς δεν απορροφήθηκε ποσό που περιλαμβανόταν στους προϋπολογισμούς υπουργείων για εκτέλεση έργων σε άλλες τοπικές Αρχές που δεν πραγματοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα ο Δήμος να σπεύσει και να κατοχυρώσει προς όφελός του το εν λόγω ποσό για προώθηση ώριμων έργων του.
Τις πληροφορίες του «Φ» επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι από κονδύλια άλλων Δήμων που δεν απορροφήθηκαν, η δημοτική Αρχή Γεροσκήπου προχωρεί ήδη στην υλοποίηση του έργου του κυκλικού κόμβου του Βόρειου Παρακαμπτηρίου, που θα οδηγεί στα McDonald’s.

«Μετά την εξέλιξη αυτή με τα επιπρόσθετα κονδύλια που τέθηκαν στη διάθεση μας», τόνισε, «είμαστε πλέον έτοιμοι για την προκήρυξη των προσφορών για το έργο».


Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη είναι και οι διεργασίες σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, για την προώθηση του έργου του συνδετήριου δρόμου Γεροσκήπου.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη, ο Δήμος Γεροσκήπου υπογράφει και το συμβόλαιο με τον εργολάβο στον οποίο θα ανατεθεί το έργο για τη μελέτη των νέων κυματοθραυστών του παραλιακού του μετώπου.

Πηγή: «Φιλελεύθερος»