Κοπιάστε στην Πάφο για μια… γυμνή φωτογράφηση

Κοπιάστε στην Πάφο για μια… γυμνή φωτογράφηση

Στην τέχνη δεν υπάρχουν όρια, ούτε πρέπει να επικρατούν συμβάσεις και στερεότυπα. Και μπορεί στις μέρες μας ένα γυμνό σώμα να είναι απενοχοποιημένο, εντούτοις στη θέα του πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα σοκάρονται και νιώθουν άβολα.

Για τον κάθε ένα που ασχολείται με τη φωτογραφία είτε επαγγελματικά είτε ως hobby, το να φωτογραφίσει σωστά ένα γυμνό σώμα, αποτυπώνοντας το μέσα από μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά, αποτελεί πρόκληση.


Μια πρόκληση παρόλα αυτά που εμφανίζει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο καλλιτεχνικά όσο και επαγγελματικά. Εάν λοιπόν επιθυμείς να βιώσεις μια τέτοια εμπειρία και να αναβαθμίσεις τις ικανότητες σου, η Any Event Productions διοργανώνει ένα εργαστήρι γυμνής φωτογράφισης με πρωταγωνίστρια το μοντέλο γυμνών φωτογραφίσεων από την Αγγλία, Chloe.

Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει φωτογράφιση σε επαγγελματικό studio στην Πάφο, και θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Οι δύο πρώτες ώρες του εργαστηρίου θα γίνουν στο studio και οι άλλες δύο ώρες σε εξωτερικό χώρο που θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες.

Ο κάθε φωτογράφος θα έχει τη δυνατότητα να καθοδηγεί όπως επιθυμεί το μοντέλο καθώς επίσης και να χρησιμοποιήσει βοηθητικά μέσα για βελτίωση του αποτελέσματος.

Ομάδα Α: 7:30πμ – 12:30πμ
Ομάδα Β: 13:30πμ -18:30πμ
Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών: 10 άτομα.

*Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου