Κόψιμο Βασιλόπιττας Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου‏

Κόψιμο Βασιλόπιττας Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου‏

Στις 10 Ιανουαρίου 2015 το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου, μαζί με όλες τις εθελοντικές οργανώσεις μέλη του, έκανε το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιττας στο ξενοδοχείο Αξιοθέα στις 4:00μ.μ. Την βασιλόπιττα έκοψε ο Δημαρχεύων Πάφου κ. Μάκης Ρουσής μαζί με τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Σ.Ε.Π. κ. Κωστάκη Μιχαήλ.

Η ανταπόκριση των προέδρων και των μελών των Δ.Σ. των εθελοντικών οργανώσεων ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Η τυχερή της βασιλόπιττας κέρδισε €100,- προσφορά του Δήμου Πάφου. Τόσο ο Δημαρχεύων Πάφου, όσο και ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Σ.Ε.Π., ευχήθηκαν το 2015 να είναι καρποφόρο και εποικοδομητικό για το εθελοντικό κίνημα της επαρχίας, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία στον καθένα. Η στήριξη του Δήμου Πάφου ανέφερε ο Δημαρχεύων προς όλα τα Εθελοντικά Σωματεία της πόλης θεωρείται δεδομένη.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν η συμπολίτισσά μας κ. Αφρούλα Χρυσοστόμου, πρόεδρος του Συνδέσμου Κυριών ως η εθελόντρια της χρονιάς. Η προσφορά της υπήρξε πολύχρονη και ουσιαστική στον Εθελοντισμό.
Μετά θάνατο τιμήθηκε η μακαριστή Ισμήνη Λιασίδου, τέως πρόεδρος του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου της οποίας επίσης η προσφορά στον Εθελοντισμό υπήρξε πολύχρονη και ουσιαστική.
esse_vasilopita_1
Στην εκδήλωση ο συμπολίτης μας κ. Δώρος Παφίτης παρέδωσε το ποσό των €1310,- από την προσπάθεια του να βουτήξει την ημέρα των Θεοφανείων για το Σταυρό στο λιμανάκι της Πάφου. Το ποσό θα διατεθεί με την μορφή δωροκουπονιών για τρόφιμα στις άπορες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο του Ε.Σ.Σ.Ε.Π.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Σ.Ε.Π. απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευαισθησία του κ. Παφίτη προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και μακάρι και άλλοι να μιμηθούν την πράξη του.

Ανθή Λεωνίδου
Λειτουργός Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου