«Μέσα» 27χρονος για τον εμπρησμό αυτοκινήτου

«Μέσα» 27χρονος για τον εμπρησμό αυτοκινήτου

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση τα ξημερώματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , γύρω στις 3.40 πμ σήμερα, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 23χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, σε ανοικτό χώρο, έξω από νυχτερινό κέντρο, στην Πάφο.


Η φωτιά κατασβέστηκε από υπαλλήλους και θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ωστόσο, προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό μέρος του οχήματος.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά προκλήθηκε κακόβουλα.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 27χρονου, κατοίκου Πάφου, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο.

Γύρω στις 4.25 πμ, ο 27χρονος θεάθηκε να εξέρχεται του νυχτερινού κέντρου. Στην κατοχή του, είχε λοστό, μήκους 30 εκατοστών περίπου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, πιθανόν κάνναβης.

Εναντίον του 27χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση , για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), διερευνούν την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ