Μία σύλληψη στην Πάφο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Μία σύλληψη στην Πάφο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Ένα πρόσωπο ηλικία 32 ετών από την Λεμεσό συνέλαβε η αστυνομία


για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Επαρχία Πάφου . Το συγκεκριμένο πρόσωπο που ήταν ύποπτο και καταζητείτο εντοπίστηκε από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στην Λεωφόρο Ελευθερίας στην Πάφο όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη δύο υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Η πρώτη αφορούσε στις 16 του Ιούνη την κλοπή τσάντας 72χρονης από την Λεμεσό που είχε επισκεφτεί φιλικό της πρόσωπο στην Χλώρακα.   Η 72χρονη είχε αφήσει την τσάντα της για 5 μόλις λεπτά στο τραπέζι της βεράντας της οικείας που επισκέφτηκε, όταν ο δράστης, της την απέσπασε μαζί με το περιεχόμενο της που περιείχε, χρυσαφικά , και χρήματα συνολικής αξίας 1.790 ευρώ  αλλά και σημαντικά έγγραφα ανάμεσα στα οποία δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο και πιστωτικές κάρτες.

 

Η δεύτερη υπόθεση αφορούσε την απόσπαση χρημάτων από το Εθνογραφικό Μουσείο ύψους 200 ευρώ στις 25 Μαΐου.

 

Ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση, και αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

Εξάλλου καταγγέλθηκε σήμερα από Βρετανό, ηλικίας 45 ετών μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι άγνωστοι εισήλθαν στην οικεία του που βρίσκεται επί της οδού Γεωργίου Ξενοπούλου στην Πάφο, και απέσπασαν απ΄ αυτήν ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 400 ευρώ, μικρό χρηματικό ποσό και 2 πιστωτικές κάρτες.  

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης πέτυχε είσοδο από αλουμινένια πόρτα που ήταν ανοικτή.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει την υπόθεση.

 

ΚΥΠΕ/ΚΠ/