Μαξιλαράκι 3 βαθμών για Πάφο 3 γύρους πριν το φινάλε!

Μαξιλαράκι 3 βαθμών για Πάφο 3 γύρους πριν το φινάλε!

Με το γκολ του Οκόγιε στο 63΄πήρε μεγάλη νίκη η Πάφος απέναντι στον Άρη, ανοίγοντας την απόσταση από τον Εθνικό στους τρεις βαθμούς, που έμεινε στην ισοπαλία με τον Ερμή.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Στο 2ο λεπτό ο Νταμάχου απείλησε την εστία του Λοϊζου με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 6΄ ο Ντε Μέλο κάλυψε μια μεγάλη απόσταση, πέρασε στην περιοχή, γύρισε για τον Αγιβί αλλά καθυστέρησε και χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία.

Στο 16΄ο Άλμπα εκτέλεσε το φάουλ με τον Νταμάχου να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα έξω.

Ακολούθησαν κάποια σουτ και από τις δύο ομάδες τα οποία όμως είτε κατέληξαν πολύ έξω είτε αποκρούστηκαν εύκολα από τους δύο τερματοφύλακες με την Πάφο να δείχνει πως ήθελε περισσότερο το γκολ. Η καλύτερη ευκαιρία πριν το τέλος του πρώτου μέρους άνηκε στον Άρη όταν στο 44΄ο Κύπρου έκανε το σουτ και ο Κοδίνα απέκρουσε με τις άκριες των δακτύλων του.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 57΄ο Ντε Μέλο δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από ευνοϊκή θέση, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Οκόγιε δεν έκανε καλό σουτ από εξαιρετική θέση.

Ότι δεν κατάφερε λίγα λεπτά πιο πριν το πέτυχε στο 63΄ο Οκόγιε όταν πρώτα ο Άλμπα έδωσε στον Δημοσθένους που με την σειρά του έδωσε για τον σκόρερ που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Ντε Μέλο έχασε την μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που είχαμε στην συνέχεια του αγώνα, όταν πέρασε στην περιοχή και όταν έκανε το σουτ ο Θεοφίλου έπεσε στα πόδια του και σταμάτησε… σωτήρια την πορεία της μπάλας.

ΠΑΦΟΣ: Κοδίνα, Αλαμπί, Γκρίγκετς, Γκόμες, Θ. Ιωάννου, Νταμάχου, Κχμαλάτζε, Μουτίνιο(Οκόγιε 46′), Άλμπα, Ντε Μέλο, Αγίβι (Δημοσθένους 52′)
ΑΡΗΣ: Λοΐζου, Μποργκ, Θεοφίλου, Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Μπρεντέσκου, Αουρέλιο, Παχίπης(Γκούμπερατς 73′), Μαραγκουδάκης(Ράντι 56′), Κύπρου, Ράνος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Β. Δημητρίου, βοηθοί: Νίκος Εγγλέζου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, 4ος διαιτητής: Αριστείδης Χρίστου, επιπρόσθετη διαιτητές: Λούκας Σωτηρίου, Νεόφυτος Νεοφύτου

Πηγή: Protathlima.com