Μαρίνος Λάμπρου: Πλήθος κόσμου στην τελική προεκλογική συγκέντρωση

Μαρίνος Λάμπρου: Πλήθος κόσμου στην τελική προεκλογική συγκέντρωση

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Πέγειας Μαρίνου Λάμπρου.

Στην εκδήλωση η οποία έγινε στη Σ.Π.Ε Πέγειας έδωσαν το παρόν τους πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν τον Μαρίνο Λάμπρου στη διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Πέγειας.


Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν από μέρους του ΔΗΚΟ οι κύριοι Χρίστος Πατσαλίδης, αντιπρόεδρος του κόμματος, Πάμπος Πιττοκοπίτης, βουλευτής Πάφου, Αντώνης Αντωνίου, πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής, εκ μέρους του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γιαλλούρης, επαρχιακός γραμματέας και Αντρέας Φακοντής, βουλευτής Πάφου, από την ΕΔΕΚ ο Στέλιος Χαραλάμπους, επαρχιακός γραμματέας, εκ μέρους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Δώρος Παφίτης, Ά Αντιπρόεδρος και από το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Κοινοτικών η κυρία Λίντα Λεμπλάνκ, δημοτική σύμβουλος Πέγειας.

Στην ομιλία του ο κ. Λάμπρου ανέπτυξε τους 4 άξονες και τις 7 προτεραιότητες του προεκλογικού του προγράμματος που έχουν ως επίκεντρο μια πιο ανθρώπινη Πέγεια, πιο σύγχρονη η οποία να γίνει ξανά περήφανη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Θα εργαστώ σκληρά και με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε την Πέγεια μας ένα Δήμο μοντέρνο και πρότυπο για όλη την Κύπρο.» Θέλουμε, πρόσθεσε, Μαζί να κάνουμε μια Νέα Αρχή γιατί η Πέγεια μπορεί και πρέπει να είναι το καλύτερο μέρος για να ζήσει κάποιος, για να μεγαλώσει ένα παιδί και για να κατοικήσει μια οικογένεια.

Πιο κάτω υπογραμμίζουμε τις κυριότερες αναφορές από τους χαιρετισμούς των 5 εκπροσώπων του ΑΚΕΛ, του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ.

Γιώργος Γιαλλούρης – ΑΚΕΛ:

«Η συλλογικότητα, η σύνεση, η μελέτη όλων των θεμάτων που αφορούν την Πέγεια καθώς και η ικανότητα του Μαρίνου να αναπτύσσει διάλογο με όλους χωρίς να προαποφασίζει χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Είναι γι’ αυτό το λόγο που όλοι εμείς πήραμε την απόφαση και είμαστε συνασπισμένοι σε μια κοινή προσπάθειά για εκλογή του Μαρίνου στη Δημαρχία του Δήμου Πέγεια για να οδηγηθεί η Πέγεια σε λεωφόρους δημιουργίας και ανάπτυξης».

Αντώνης Αντωνίου – ΔΗΚΟ:

«Είναι κοινή διαπίστωση πως η υποψηφιότητα του φίλου Μαρίνου πληροί όλα τα ποιοτικά κριτήρια που θέσαμε ως κόμμα. Ο Μαρίνος έχει τα ακαδημαϊκά προσόντα, τις γνώσεις και την εμπειρία μέσα από τη θητεία του ως αντιδήμαρχος της Πέγειας να πετύχει εκείνα τα αποτελέσματα που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των Πεγειωτών».

Στέλιος Χαραλάμπους – ΕΔΕΚ:

«Η απόφαση του κόμματος μας στηρίχθηκε στο ότι ο υποψήφιος μας έδειξε μέχρι σήμερα, με την προσφορά και τη δράση του, έμπρακτα δείγματα γραφής για την επάρκεια, τη σοβαρότητα και την όρεξή του για δουλεία. Ο Μαρίνος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Πέγειας και είμαστε βέβαιοι ότι με επιτυχία θα εκπληρώσει την αποστολή που η τοπική κοινωνία θα του αναθέσει».

Δώρος Παφίτης – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ:

«Στηρίζουμε το Μαρίνο Λάμπρου, έναν άνθρωπο με όραμα και όρεξη για δουλειά, ένα νέο που δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός αλλά ενεργός πολίτης και που δεν ψάχνει εφαλτήριο για αξιώματα αλλά είναι έτοιμος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για μία καλύτερη Πέγεια»

Λίντα Λεπλάνκ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ:

«Η απόφαση μας να στηρίξουμε το Μαρίνο είναι ταυτόσημη με την μεγάλη μας αγάπη και την έγνοια μας για μια Πέγεια πιο πράσινη και πιο καθαρή. Ο Μαρίνος διαθέτει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Πέγειας και οι κοινοτικοί κάτοικοι τον υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις».

Πέγεια, 9 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογικό Επιτελείο
Μαρίνου Λάμπρου
Υποψηφίου Δημάρχου Πέγειας