Μας κλέβουν ενώ κοιμόμαστε!

Μας κλέβουν ενώ κοιμόμαστε!

«Ξέφυγαν» για τα καλά οι διαρρήκτες στην επαρχία Πάφου. Στο Προδρόμι της Πόλης Χρυσοχούς, αλλοδαπός διαρρήκτης δεν προβληματίσθηκε καθόλου να συνεχίσει το… έργο του, παρά το ότι διαπίστωσε ότι ο ένοικος του σπιτιού το οποίο είχε διαρρήξει, βρισκόταν εντός του υπνοδωματίου. Ο 63χρονος ιδιοκτήτης δεν έχασε ωστόσο την ψυχραιμία του και ο διαρρήκτης κατέληξε στο αστυνομικό κελί.

Η υπόθεση διαδραματίσθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα χθες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 37χρονος αλλοδαπός διέρρηξε κατοικία στο Προδρόμι και εισήλθε στο υπνοδωμάτιο ψάχνοντας για πολύτιμα αντικείμενα. Στο υπνοδωμάτιο κοιμόταν την ώρα εκείνη ο 63χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας, ο οποίος σε κάποια στιγμή ξύπνησε αντιλαμβανόμενος ότι κάποιος βρισκόταν εντός του δωματίου.


Χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του, ο 63χρονος σηκώθηκε και επιτέθηκε στον διαρρήκτη, καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια και τον γαμπρό του που διαμένει στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα.

Οι δύο άντρες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον απρόσκλητο «επισκέπτη» και αφού κάλεσαν την Αστυνομία, τον παρέδωσαν στα μέλη της δύναμης.

Στην κατοχή του 37χρονου αλλοδαπού εντοπίστηκαν δύο πορτοφόλια τα οποία αναγνωρίσθηκαν από τους ένοικους της κατοικίας ως δικά τους.

Η Αστυνομία Πόλεως Χρυσοχούς συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου