Μεγάλη εκδήλωση του ΕΒΕ Πάφου για τα 50χρονα του

Μεγάλη εκδήλωση διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου


στις 14 Δεκεμβρίου με την συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την ίδρυση του, στο πλαίσιο της οποίας , θα τιμηθεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και οι επιχειρηματίες που έχουν συμβάλει στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της επαρχίας.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΒΕ Πάφου Κενδέα Ζαμπυρίνη , έχει τεθεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος θα τιμηθεί για την διαχρονική του προσφορά στην δημόσια ζωή και τις άοκνες προσπάθειες του για ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας. Επίσης συνέχισε θα τιμηθεί το ΚΕΒΕ για την μεγάλη συνεισφορά του στα επιχειρηματικά δρώμενα και την ανάπτυξη καθώς και προσωπικότητες της επαρχίας Πάφου που συνέβαλαν στην καταξίωση του επιχειρηματικού θεσμού και στην οικονομική ανάπτυξη της επαρχίας.

Ο κ Ζαμπυρίνης ανέφερε επίσης πως θα τιμηθούν συγκεκριμένα οι δέκα διατελέσαντες προέδροι από το 1963 μέχρι το 2013 και όσοι συνέβαλαν στην ανάπτυξη της Πάφου.

Στην τουριστική ανάπτυξη οι μακαριστοί Αλέκος Μιχαηλίδης και Ανδρέας Πολυνείκης και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, και στην οικοδομική ανάπτυξη οι Μιχαήλ Λεπτός , Θεόδωρος Αριστοδήμου και Ηλίας Ηλιάδης.

Καταλήγοντας ο κ Ζαμπυρίνης ανέφερε πως το 1963 η εμποροβιομηχανική ομοσπονδία Πάφου μετονομάστηκε σε ΕΒΕ Πάφου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της επαρχίας ως του ποιοτικότερου τουριστικού προορισμού στην Κύπρο.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/