Μεγάλη νίκη για την Πάφο μέσα στο ΓΣΠ (VIDEO)

Μεγάλη νίκη για την Πάφο μέσα στο ΓΣΠ (VIDEO)

Στο 83’ η Πάφος με 10 ποδοσφαιριστές άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ανουάρ είχε υψωμένο το χέρι και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λουκάς Σωτηρίου, έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Βαλακάρι ένα λεπτό αργότερα ευστόχησε και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά τον εφιαλτικό αποκλεισμό στην Τσεχία και την ισοπαλία 0-0 με τον Ερμή γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 1-0 από την Πάφος FC στο ΓΣΠ για την 7η αγωνιστική, αν και αγωνίζονταν με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Χάτσινσον στο 52’.


Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Βαλακάρι στο 84’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από τραγικό λάθος του Ανουάρ, ο οποίος υπέπεσε σε χέρι, σε μία φάση που λειτούργησε αψυχολόγητα και θύμισε την ενέργεια του Ζεράλδες που καταδίκασε τον ΑΠΟΕΛ στον αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Σλόβαν Λίμπερετς.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Πάφος FC στο πρωτάθλημα που έφτασε στους οκτώ βαθμούς σε εφτά αγώνες, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε τη δεύτερη φετινή ήττα του στο πρωτάθλημα και έμεινε στην 9η θέση με οκτώ βαθμούς σε έξι παιχνίδια και αρνητικό συντελεστή τερμάτων (5-6)!

Άοσμη, άνευρη, χωρίς ένταση στο παιχνίδι της η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ούτε παραγωγική ήταν, ούτε αποτελεσματική στις λιγοστές ευκαιρίες που έφτιαξε. Παρόλο που αγωνίστηκε με παίκτη περισσότερο για σχεδόν 40 λεπτά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Τρίτο ματς στο πρωτάθλημα που δεν σκοράρουν οι γαλαζοκίτρινοι και άλλο ένα στη φετινή σεζόν που προβληματίζουν με την εμφάνισή τους.

Μπήκε με διάθεση να βάλει πίεση στην Πάφος FC ο ΑΠΟΕΛ, όμως όσο περνούσε ο χρόνος όχι μόνο δεν κατάφερναν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Ρούντκο οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχναν πιο απειλητικοί στις αντεπιθέσεις με τον ταχύτατο Βα. Ο ΑΠΟΕΛ απείλησε πρώτη φορά στο 28’ σε γύρισμα του Κλωναρίδη και σουτ του Ατζίλι.

Το δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, ο ΑΠΟΕΛ αδυνατούσε να γίνει απειλητικός και ο Βαλακάρι είπε ευχαριστώ στην απερισκεψία του Ανουάρ χαρίζοντας στην Πάφο τη νίκη. Τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα οι Ντε Βινσέντι και Ανουάρ που ήταν η τρίτη τους στο πρωτάθλημα και θα χάσουν ένα από τα επόμενα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με Ανόρθωση ή Απόλλωνα.

Η νέα αποτυχία του ΑΠΟΕΛ πιθανότητα θα φέρει εξελίξεις στο «στρατόπεδο» των γαλαζοκιτρίνων, με τη θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη να κρίνεται επισφαλής παρά το γεγονός ότι η διοίκηση τον στήριξε μέσω ανακοίνωσης μετά τον αγώνα με τον Ερμή. Ο χρόνος κυλάει, η ομάδα δεν διορθώνεται, ήδη βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και δείχνει να χρειάζεται ένα γερό ηλεκτροσόκ για να μην μείνει νωρίς εκτός στόχων και στο πρωτάθλημα.

Πηγή: Φιλελεύθερος