Μεγάλη πυρκαγιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Έμπα

Μεγάλη πυρκαγιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Έμπα

Μεγάλων διαστάσεων πυρκαγιά ξέσπασε την Τετάρτη το απόγευμα σε μεγάλο συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Έμπας, κοντά στην πόλη της Πάφου. Η πυρκαγιά ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική λόγω του μεγέθους της, αλλά και της πυκνότητας της οικιστικής ανάπτυξης που έθετε σε κίνδυνο ολόκληρο το συγκρότημα.

Η πυρκαγιά έγινε άμεσα αντιληπτή από ενοίκους του κτιριακού συγκροτήματος και άλλους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική.


Ισχυρή δύναμη από τον σταθμό Πάφου μετέβη άμεσα στο μέρος και κατάφερε να περιορίσει τη φωτιά στον χώρο εκδήλωσης της και εντός ολίγου να την κατασβέσει, χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς άρχισαν οι εξετάσεις των αρμοδίων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια που την προκάλεσαν, καθώς και να γίνει εκτίμηση των ζημιών.

Οι πυκνοί μαύροι καπνοί που έβγαιναν από τη σκηνή της πυρκαγιάς, ήταν ορατοί από πολλά σημεία της χαμηλής περιοχής Πάφου, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.

Πηγή: Φιλελεύθερος