Μετακομίζει στο ανακαινισμένο κτίριό της η Επαρχιακή Διοίκηση

Μετακομίζει στο ανακαινισμένο κτίριό της η Επαρχιακή Διοίκηση

Μετά από πολύχρονες βελτιωτικές εργασίες, το κτιριακό συγκρότημα της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου, στην καρδιά της αγοράς της Πάφου, είναι και πάλι έτοιμο να δεχθεί όλες τις υπηρεσίες της Διοίκησης, που το διάστημα αυτό φιλοξενούνταν προσωρινά στο μέγαρο της ΠΑΣΥΔΥ Πάφου.

Μετά την παράδοση προ μηνών του ενός εκ των τριών κτιρίων που αποτελούν το κτιριακό συγκρότημα της Επαρχιακής Διοίκησης, έχουν πια ολοκληρωθεί τα βελτιωτικά έργα και στα υπόλοιπα κτίρια και ήδη από χθες έχει ξεκινήσει η διαδικασία της μετακόμισης. Με αφορμή τη διαδικασία αυτή, η Έπαρχος Πάφου, Μαίρη Λάμπρου,  ανακοίνωσε ότι δεν είναι δυνατή η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση του κοινού από όλα τα Τμήματα της Επαρχιακής Διοίκησης.


Το Αρχείο Πληθυσμού, το Επαρχιακό Ταμείο-Λογιστήριο και οι Τεχνικές Υπηρεσίες συνεχίζουν να εξυπηρετούν κανονικά το κοινό.

Η Έπαρχος Πάφου παρακαλείται το κοινό όπως δείξει κατανόηση μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνηση και εγκατάσταση των τηλεφωνικών γραμμών και της Ηλεκτρονικής Διασύνδεσης, διαδικασία που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου