Με αγώνες κάτω των 15 η Πάφος από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κόροιβος στο Παφιακό στάδιο

Τους πρώτους αγώνες κάτω των 15 ετών μετά από 8 χρόνια προγραμματίζει να διοργανώσει φέτος στο Παφιακό στάδιο ο Γυμναστικός Σύλλογος Κόροιβος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δήμο Καλλινίκου, προσθέτοντας πως μέχρι τότε ευελπιστεί να έχει κατασκευαστεί το προθερμαντήριο.

Ο κ. Καλλινίκου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως η κατασκευή του προθερμαντηρίου αποτελεί το αιώνιο πρόβλημα του Συλλόγου, το οποίο- όπως είπε- θα πρέπει να επιλυθεί προκειμένου ο Σύλλογος να μπορεί να διοργανώνει αγώνες στην Πάφο.


Σύμφωνα με τον κ. Καλλινίκου η αγωνιστική περίοδο για το στίβο έχει αρχίσει το Φεβρουάριο με τους Πανελλήνιους αγώνες κλειστού που έγιναν στην Αθήνα .

Όπως ανέφερε από το Γυμναστικό Σύλλογο Κόροιβο τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά με τους αθλητές που έλαβαν μέρος και επίσης στους Παμπάφιους αγώνες στίβου Γυμνασίων και Λυκείων που έγιναν πριν μια εβδομάδα οι τρεις πρώτοι αθλητές που διακρίθηκαν προπονούνται με το Γυμναστικό Σύλλογο του Κοροίβου.

“Αυτό δείχνει και το βάθος που έχει ο εκλεκτικός αθλητισμός της Πάφου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καλλινίκος πρόσθεσε ακόμη πως ο Κόροιβος διοργανώνει αύριο Σάββατο στις 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου, η οποία έχει δοθεί δωρεάν εκδήλωση.

Η θεματολογία της εκδήλωσης επικεντρώνεται όπως είπε στο θέμα ” λειτουργικά τρόφιμα και αθλητισμός” με ομιλητή τη Δρ. Χριστιάνα Φιλίππου Χαριδήμου η οποία είναι κλινική και αθλητική διαιτολόγος Λέκτορας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο δεύτερος ομιλητής θα είναι ο Μιχάλης Πέτρου πρόεδρος της Κυπριακής αρχής αντιντόπινγκ που θα αναπτύξει το θέμα ” συμπληρώματα διατροφής και ντόπινγκ”.

Και τρίτος ομιλητής θα είναι ο γιατρός Αναστάσιος Θεοδώρου εργοφυσιολόγος Λέκτορας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα εργογόνα βοηθήματα.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/