Με απόλυτη επιτυχία, στέφθηκε ο φιλανθρωπικός κολυμβητικός μαραθώνιος

Με απόλυτη επιτυχία, στέφθηκε ο φιλανθρωπικός κολυμβητικός μαραθώνιος

      “Για άλλη μια φορά οι φίλοι κολυμβητές, φανέρωσαν το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο”, τόνισε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτις


  Με απόλυτη επιτυχία, στέφθηκε ο φιλανθρωπικός κολυμβητικός μαραθώνιος τριών χιλιομέτρων, ο οποίος οργανώθηκε, το περασμένο Σάββατο, από τους Χειμερινούς Κολυμβητές του σωματείου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, με αφετηρία τα Δημοτικά Μπάνια, μέχρι το ξενοδοχείο Αμαθούς και τερματισμό τα Δημοτικά Μπάνια.

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, ευχαρίστησε θερμά τους 100 περίπου κολυμβητές, οι οποίοι έλαβαν μέρος καθώς και όλους όσους βοήθησαν οικονομικά, για ένα ιερό σκοπό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. “Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συλλογή χρημάτων, για αγορά ειδικού αναβατορίου, έτσι ώστε να απολαμβάνουν τη μαγεία της θάλασσας και τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Μαζέψαμε ένα ποσό κοντά στα 1300 ευρώ και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού για άλλη μια φορά οι φίλοι κολυμβητές φανέρωσαν το ευαίσθητο κοινωνικό και φιλανθρωπικό τους πρόσωπο, κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν από μια μπλούζα και ένα αναμνηστικό καπελάκι, καθώς και τιμητικό δίπλωμα, τα οποίο έδωσαν , οι επίσης κολυμβητές Φειδίας Σαρίκας και Νίκος Σιμιλλίδης, ο αντιδήμαρχος Μάκης Ρουσής και ο πρόεδρος των παραλιών Αντρέας Χρυσάνθου.Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση