Με πέντε Παγκυπριονίκες συμμετάσχει ο ΓΣ Κόροιβος

Με πέντε Παγκυπριονίκες συμμετάσχει ο ΓΣ Κόροιβος

Με πέντε παγκυπριονίκες συμμετάσχει ο ΓΣ Κόροιβος στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου που θα διεξαχθούν στην Πάτρα . Οι αθλητές μαθητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες από την Πάφο είναι η Σεριαλένα Κωνσταντίνου στο άλμα εις  ύψος , ο Μωυσής Χριστοδούλου στα 400 εμπόδια , ο Λορέντζος Ίγκλις στο ακόντιο, ο Στέλιος Αλεξάνδρου στα 400 μέτρα και η Κρυστάλλα Λαζάρου η οποία κέρδισε τα 400 εμπόδια.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6 και  7 Μαΐου από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Στο φετινό Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων στην Πάτρα ανέφερε ο πρόεδρος του Γυμναστικού συλλόγου Κοροίβου θα συμμετάσχουν οι αθλητές που προκρίθηκαν από την Β φάση της διοργάνωσης καθώς και Κύπριοι μαθητές που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση σύμφωνα με τον πρόεδρο του Γυμναστικού συλλόγου Κοροίβου Δήμο Καλλινίκου.


Ο κ. Καλλινίκου  ανέφερε πως την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι Παγκύπριοι αγώνες των Λυκείων, προσθέτοντας πως η Πάφος εξασφάλισε 5 πρώτες θέσεις. Βασικά συνέχισε, ο αθλητής Χριστοδούλου Μωυσής στα 400 εμπόδια ήταν 2ος αλλά λόγω τραυματισμού του 1ου θα συμμετάσχει – όπως είπε- στους Πανελλήνιους αγώνες.

Πρόσθεσε επίσης,  πως οι Πανελλήνιοι αγώνες είναι ένας θεσμός που γίνεται κάθε χρόνο μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου . Δυστυχώς συμπλήρωσε τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικής κρίσης οι Πανελλήνιοι αγώνες των Γυμνασίων έχουν σταματήσει και διεξάγονται μόνο οι Πανελλήνιοι των Λυκείων.

Σύμφωνα με τον κ. Καλιννίκου και οι πέντε αθλητές είναι μέλη του Γυμναστικού συλλόγου Κοροίβου και αυτός – όπως είπε- αποδεικνύει και την καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές στον σύλλογο.

Ο αθλητής Στέλιος Αλεξάνδρου στα 400 μέτρα είναι ένας από τους Παγκυπριονίκες του ΓΣ Κόροιβου που θα συμμετάσχει στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου που θα διεξαχθούν στην Πάτρα. Ο αθλητής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή του στους αγώνες και ευχήθηκε σε ένα καλό αποτέλεσμα . Ευχαρίστησε επίσης τον προπονητή του Γιώργο Ανδρέου για τη στήριξη και τη συμπαράσταση του στις καθημερινές προπονήσεις.

athliria_korivos

Η Σεριαλένα Κωνσταντίνου παγκυπριονίκης στο άλμα εις ύψος ανέφερε πως η νίκη την γεμίζει ικανοποίηση μετά από δύο χρόνια εντατικής προπόνησης , όπως είπε.

Η αθλήτρια εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον προπονητή της Κυριάκο Κυριάκου.

Η Σεριαλένα που ανέφερε πως εδώ έφτασε με την συμπαράσταση της οικογένειας της αλλά και των φίλων της ευχήθηκε να φέρει μια καλή θέση στους Πανελλήνιους αγώνες  και να κάνει καλύτερες επιδόσεις.