Μια αγκαλιά για τον μικρούλη Ιορδάνη από όλους μας

Μια αγκαλιά για τον μικρούλη Ιορδάνη από όλους μας

Όπου οι άνθρωποι κοιτάζουν με Αγάπη, ανθίζει το Παιδικό Χαμόγελο


Στις 13 Φεβρουαρίου θα μπορούν όσοι το επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ενίσχυσης της οικογένειας Νέλλυς Ιορδάνοδα με στόχο την αποθεραπεία του μικρού Ιορδάνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το οπτικό του σύστημα. Στις 13 Φεβρουαρίου από τις 16:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας θα βρίσκεται κοντά μας και συγκεκριμένα στο KingsAvenueMall της Πάφου για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα».

Το βράδυ της ίδιας ημέρας , θα διεξαχθεί GalaDinnerστην ταβέρνα Φετάς με είσοδο 20 ευρώ και ποτό(τηλ επικοινωνίας 96240051). Οι δύο εκδηλώσεις θα γίνουν σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Παιδικό Χαμόγελο που από την αρχή που πληροφορήθηκε για το πρόβλημα του μικρού Ιορδάνη και την μετάβαση του στην Ταϊλάνδη για την βελτίωση της υγείας του δραστηριοποιήθηκε άμεσα για την στήριξη της οικογένειας.

Το Παιδικό Χαμόγελο πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με σκοπούς μεταξύ άλλων την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που χρίζουν άμεσης οικονομικής στήριξης και την παράλληλη διαφώτιση του κυπριακού κοινού γύρω από το θέμα της παιδικής κακοποίησης.

Επιπλέον ο σύνδεσμος διοργανώνει τακτικές εκδηλώσεις , φιλανθρωπικού χαρακτήρα με συγκεκριμένο προσανατολισμό , σε συνεργασία με διάφορους άλλους οργανισμούς καθώς και με άτομα του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου. Το μήνυμα που στέλνει ο Σύνδεσμος « όπου οι άνθρωποι κοιτάζουν με Αγάπη, ανθίζει το Παιδικό Χαμόγελο», ευχόμαστε να ευαισθητοποιήει τους συμπολίτες μας