Μικροί αθλητές Συλλόγου παραδοσιακού καράτε πρόσφεραν τρόφιμα στους εθελοντές

Μικροί αθλητές Συλλόγου παραδοσιακού καράτε πρόσφεραν τρόφιμα στους εθελοντές

Ο κόσμος έχει ανάγκη απο προσφορά και αγάπη.


Όταν όμως αυτή η προσφορά δίνεται από μικρά χεράκια και μάλιστα αθλητών του καράτε τότε η αξία της προσφοράς είναι μεγαλύτερη.

Το παράδειγμα ανθρωπιάς και αλτρουισμού το έδειξαν χθες οι μικροί αθλητές του Συλλόγου παραδοσιακού καράτε Πάφου.Μαζί με τον εκπαιδευτή τους Γιώργο Γεωργίου και σε συνεννόηση του προέδρου τους Γιώργου Χαραλάμπους με τους « εθελοντές» της Πάφου συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία τους τα παρέδωσαν μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα το απόγευμα της Πέμπτης.

Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά του σωματείου έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν . Ο κ. Γεωργίου δεσμεύτηκε επίσης να είναι στο πλευρό των εθελοντών. Απο την πλευρά της η Παυλίνα Πάτσαλου – Μενελάου ευχαρίστησε τα παιδιά τον εκπαιδευτή , τον πρόεδρο αλλά και τους γονείς για την συνεισφορά τους.

Για μας, είπε χαρακτηριστικά, αυτή η παράδοση τροφίμων θα βοηθήσει τα μέγιστα πολλές οικογένειες των κοινοτήτων της επαρχίας Πάφου που έχουν ανάγκη. Η κ Πάτσαλου που γνωρίζει καλά ότι η εθελοντική εργασία δεν αμείβεται υλικά αλλά ηθικά, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να στηρίξουν ανάλογες προσπάθειες και τόνισε πως οι πολίτες θα πρέπει να αντιληφθούν πως η εθελοντική δράση αναλαμβάνεται μέσω της ελεύθερης βούλησης του Εθελοντή, χωρίς εξαναγκασμό και αποτελεί πάντα ζήτημα επιλογής.

Η βοήθεια μας συνέχισε προς τις οικογένειες των αγροτικών περιοχών θα συνεχιστεί γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες. Τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι μικροί αθλητές παραδόθηκαν στην Παυλίνα Πάτσαλου – Μενελάου, στην εθελόντρια Αγγελική Παπαδοπούλου, και στην Alison Fudge επίσης μέλος των « Εθελοντών».