Μιχάλης Παυλίδης: Έτσι θα κινηθούμε το 2017

Μιχάλης Παυλίδης: Έτσι θα κινηθούμε το 2017

Ο Δήμος Γεροσκήπου έχει ήδη μπει σε τροχιά ανάπτυξης, έχοντας λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Αυτό τόνισε ο επανεκλεγής Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του μετά την εκλογική του νίκη, τόνισε στο PafosNet ότι το 2017 θα είναι έτος υλοποίησης πολλών έργων στον δεύτερο πληθυσμιακά Δήμο της επαρχίας Πάφου.

«Ήδη, ξεκινά άμεσα ο συνδετήριος δρόμος του ιστορικού μας πυρήνα με την τουριστική περιοχή», επεσήμανε, «καθώς και ο κυκλικός κόμβος του Βορείου Παρακαμπτηρίου που θα είναι μέρος της όδευσης που θα συνδέει τη Βιοτεχνική Περιοχή με τον Βόρειο Παρακαμπτήριο Πάφου, παρά τα McDonalds.


Προσφοροδοτείται επίσης το Κέντρο Υγείας, ολοκληρώνεται το Πάρκο Γλυπτικής και αρχίζουν έργα για το Αθλητικό Κέντρο Κολώνης».

Σημαντική παράμετρος της νέας δημοτικής αρχής, είπε ο Μιχάλης Παυλίδης, θα είναι η αναβάθμιση και ο εξωραισμός της παραλίας του Δήμου, ώστε το καλοκαίρι του 2017 να είναι έτοιμη με τη νέα, σύγχρονη μορφή της να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες.

«Ο Δήμος Γεροσκήπου καταβάλλει έντονες προσπάθειες», τόνισε, « για να εξεύρει και τα κονδύλια που απαιτούνται για προώθηση της ανάπλασης του αγροκτήματος της Γερμανίνας. Ένα έργο δύσκολο ωστόσο, καθότι το απαιτούμενο ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι εύκολο να εξευρεθεί».