Μπήκαν με τα G3 στο ΣΠΕ Τίμης

Μπήκαν με τα G3 στο ΣΠΕ Τίμης

Ληστεία με στόχο υποκατάστημα της ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου στο χωρίο Τίμη της Επαρχίας Πάφου διαπράχθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 8 και 30 από δύο ένοπλους κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο υποκατάστημα με πυροβόλα όπλα G-3 κι αφού πήραν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό εξαφανίστηκαν με όχημα το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, σήμερα το πρωί από μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Πάφου.


Εκείνη την ώρα στην τράπεζα βρισκόταν ένας υπάλληλος ο οποίος εξυπηρετούσε πελάτη. Σύμφωνα με τον υπάλληλο της τράπεζας οι δύο κουκουλοφόροι μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών. Η σκηνή είναι αποκλεισμένη ενώ άνδρες της Δύναμης έχουν αποκλείσει όλες τις γύρω περιοχές, διεξάγοντας εκτεταμένες έρευνες.

Σημειώνεται πως το υποκατάστημα της τράπεζας διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο μελετάται από τις αρχές.

Ανάμεσα σε άλλα οι αρχές διερευνούν κατά πόσον οι δράστες της ληστείας στην ΣΠΕ Τίμης σχετίζονται με τους ληστές της ΣΠΕ Πύργου στη Λεμεσό την προηγούμενη εβδομάδα, αφού εντοπίζονται κοινά στοιχεία στον τρόπο δράσης τους.

Πηγή: Reporter