Νέα επίθεση από σκύλους – 2 γυναίκες στο νοσοκομείο

Νέα επίθεση από σκύλους – 2 γυναίκες στο νοσοκομείο

Επίθεση από σκύλους κατήγγειλαν δυο γυναίκες ηλικίας 79 και 45 ετών στην Πάφο. Μετέβησαν στο Νοσοκομείο με δαγκώματα από σκύλους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο γυναίκες κατήγγειλαν ότι γύρω στις 8 το βράδυ και ενώ βρισκόντουσαν στο χώρο του Αρχαιολογικού Θεάτρου στην Κάτω Πάφο, δέχτηκαν επίθεση από δυο σκυλιά ροτβαϊλερ. Όπως ενημέρωσαν την Αστυνομία δέχθηκαν δαγκώματα, ενώ μετέβησαν μόνες τους στο Νοσοκομείο.


Επί τόπου κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις οι δυο σκύλοι φαίρεται να βρισκόνταν ελεύθεροι σε κοντινό σημείο από τον ιδιοκτήτη τους.

Την υπόθεση εξετάζει ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου.

Πρόκειται για μητέρα και κόρη από την Κάτω Πάφο οι οποίες ενώ περπατούσαν στην περιοχή του Φάρου πλησίον του αρχαιολογικού χώρου δέχτηκαν επίθεση από σκύλους που διέλαθαν της προσοχής του ιδιοκτήτη τους που τυγχάνει να είναι και συγγενείς με τις δύο γυναίκες.

Αρχικά οι σκύλοι επιτέθηκαν εναντίον της μητέρας την οποία έριξαν κάτω και στην προσπάθεια της να την βοηθήσει η κόρη της δέχτηκε και αυτή επίθεση από το δεύτερο σκύλο.

Οι δύο γυναίκες μετά την επίθεση που δέχτηκαν  μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου με ιδιωτικό όχημα, όπου σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό η μία έφερε τραύμα από δάγκωμα του σκύλου στο χέρι, στο σβέρκο, εκδορές στο χέρι και κάκωση κεφαλής από την πτώση της στο έδαφος και η δεύτερη, η 45χρονη, φέρει τρία θλαστικά τραύματα στον αριστερό αντιβραχίωνα και ένα μεγάλο θλαστικό τραύμα έξι εκατοστών και εκδορές στη ράχη.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν  στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου  όπου κρατήθηκαν για περαιτέρω περίθαλψη.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στο Νοσοκομείο Πάφου για την λήψη καταθέσεων από τις δύο παραπονούμενες.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων ηλικίας 40 ετών μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για κατάθεση. Ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του  με το αδίκημα της μη ασφαλούς φύλαξης και επιτήρησης  των σκύλων του και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: Φιλελεύθερος