Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης από τον πατέρα της

Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης από τον πατέρα της

Χωρίς σταματημό είναι το τελευταίο διάστημα οι ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης ανηλίκων που έρχονται στο φως της δημοπσιότητας. Μια ακόμη αποκρουστική υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από μια 15χρονη από τη Ρουμανία, κάτοικο Πάφου, η οποία κατήγγειλε ότι ο ίδιος της ο πατέρας, επίσης ρουμάνος, την παρενοχλούσε σεξουαλικά εδώ και δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε από τη μητέρα της 15χρονης, αυτή ζει με τον πατέρα της στην Πάφο μετά το διαζύγιο των γονέων της, με την μητέρα που επίσης κατάγεται από τη Ρουμανία να διαμένει στη Λεμεσό. Η μητέρα κατήγγειλε ότι η 15χρονη κόρη της την ενημέρωσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο 43χρονος πατέρας της την θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματος της.


Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, ο οποίος ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι η συμπεριφορά του δεν συνιστούσε παρενόχληση, αλλά καθαρά πατρικό ενδιαφέρον και ότι τα χάδια που καταγγέλλει η πρώην σύζυγος και η κόρη του έγιναν σε κάποιες περιόδους που η 15χρονη ήταν άρρωστη και αυτός ήθελε να της δείξει ότι είναι στο πλευρό της.

Ο 43χρονος έχει προσαχθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του έχει εκδοθεί διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου