Νέα σύλληψη οπαδού για τις φασαρίες – Τι απαντά ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου

Νέα σύλληψη οπαδού για τις φασαρίες – Τι απαντά ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου

Κι άλλη σύλληψη στην Πάφο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, ληστείας, επίθεσης, δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 17χρονο Ε/κ, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, χτες βράδυ, και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα τέσσερα πρόσωπα ένας 29χρονος και ένας 26χρονος, που τελούν υπό οκταήμερη κράτηση και ένας 18χρονος και ένας 20χρονος που τελούν υπό τριήμερη κράτηση.

Μετά ωστόσο από εξετάσεις, η Αστυνομία έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον άλλων δύο προσώπων ηλικίας 20 και 17 ετών τα οποία καταζητούνται.

Το επεισόδιο προκλήθηκε μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και δύο προσώπων που επέβαιναν οχήματος το Σάββατο το απόγευμα στην Πάφο.

Η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου αναφέρεται στο επεισόδιο με τους φιλάθλους που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάφο, προσθέτοντας πως το συμβάν δεν θα έπρεπε να λάβει τις διαστάσεις που πήρε.

Με σχετική του ανακοίνωση το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ αναφέρει πως δυστυχώς το περιστατικό αρπαγής κασκόλ αναβαθμίστηκε σε συνωμοσία για κακούργημα, ξυλοδαρμό από 20 άτομα και κλοπής πορτοφολιού, χωρίς, όπως ισχυρίζεται, την ύπαρξη αποδεικτικού στοιχείου.

Προσθέτει πως αν όντως δύο άτομα είχαν ξυλοκοπηθεί από 15-20 άτομα αυτή την ώρα θα νοσηλεύονταν στο ΓΝ Πάφου. Διερωτούνται, επίσης, γιατί δεν παρουσιάστηκε γνωμάτευση ιατρού η οποία συνηθίζεται να λαμβάνεται μετά από κάθε κατηγορία ξυλοδαρμού. Επίσης το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ διερωτάται γιατί τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν του οχήματος ( παραπονούμενοι – αστυνομικοί) έκαναν βόλτες έξω από τον σύνδεσμο του ΑΠΟΕΛ Πάφου, τρεις ώρες πριν, εφόσον η ομάδα τους έπαιζε η ώρα 6 το απόγευμα.

Το Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου υποστηρίζει ότ δέχεται πόλεμο που έχει εντατικοποιηθεί εδώ και ενάμιση χρόνο και πάνω από δέκα φορές, όπως ισχυρίζεται, δέχονται επισκέψεις από την Αστυνομία ώστε να εξεταστεί αν υπάρχει κάτι παράνομο στο οίκημα που στεγάζεται η με σκοπό το κλείσιμο του Συνδέσμου τους.

Πηγή: Dialogos/ΚΥΠΕ