Νέες συλλήψεις μαθητών για ναρκωτικά

Νέες συλλήψεις μαθητών για ναρκωτικά

Άλλοι δύο μαθητές στην Πάφο, ένας 17χρονος κι ένας 16χρονος, πιάστηκαν την Τρίτη το βράδυ με ναρκωτικά στην κατοχή τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο η γυναίκα οδηγός του οποίου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Το νέο ανησυχητικό περιστατικό ήρθε στο φως μετά από έλεγχο μελών της ΥΚΑΝ και της Τροχαίας Πάφου την Τρίτη το βράδυ σε δρόμο της Πάφου.


Οι αστυνομικοί ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 27χρονη και στο οποίο επέβαιναν δύο μαθητές.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε η 27χρονη οδηγός εντοπίστηκε θετική στο νάρκοτεστ και αφού συνελήφθη μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου υποβλήθηκε σε συμπληρωματική εξέταση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη εν αναμονή των επίσημων εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

Στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι δύο μαθητές, εντοπίστηκε κρυμμένη στο παπούτσι του 17χρονου ποσότητα δυόμιση γραμμαρίων κάνναβης. Οι μαθητές παραδέχθηκαν την κατοχή των ναρκωτικών και ανέφεραν ότι την προόριζαν για δική τους χρήση.

Το νέο περιστατικό αυξάνει τον φόβο και την αγωνία σε γονείς και εκπαιδευτικούς φορείς για την έκταση του προβλήματος μεταξύ των νέων στην Πάφο, αφού έρχεται μερικές μέρες μετά την πρωτοφανή υπόθεση του εντοπισμού μαθητή και εξωσχολικών να εμπορεύονται ναρκωτικά εντός σχολικού χώρου.

Οι εξετάσεις της ΥΚΑΝ συνεχίζονται.

Πηγή: Φιλελεύθερος