Νέος Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου

Νέος Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου

Μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Γεροσκήπου, νέος Αντιδήμαρχος εξελέγη ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ (ΔΗΚΟ). Στην αποψινή ειδική συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου που συνήλθε για την εκλογή αντιδημάρχου, ο κ. Χατζηβασίλης επικράτησε με συντριπτική διαφορά των δύο ανθυποψηφίων του για τη θέση.

Ειδικότερα, για το δεύτερο τη τάξει αξίωμα της δημοτικής αρχής υποβλήθηκαν συνολικά απόψε τρεις υποψηφιότητες: Πέραν του Κυριάκου Χατζηβασίλη, κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Χριστοφίδης και ο δημοτικός σύμβουλος της Κίνησης για τη Σωτηρία της Πάφου, Αντώνης Τρακκίδης.


Ο κ. Χατζηβασίλης εξασφάλισε έξι από τις εννέα ψήφους, ενώ οι δύο ανθυποψήφιοι του εξασφάλισαν από μια ψήφο και καταμετρήθηκε και ένα λευκό.

Μιλώντας στον «Φ» μετά τη διαδικασία, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, τόνισε ότι πέραν της εκλογής αντιδημάρχου έγινε απόψε ο καταρτισμός των επιτροπών και πλέον το νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι έτοιμο από την επόμενη σύνοδο του να «κολυμπήσει στα βαθιά», κατά την έκφραση του, για να θέσει σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα, μετά την οικονομική εξυγίανση που επιτεύχθηκε την προηγούμενη πενταετία.


Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου
Φωτογραφίες από Χρίστο Παυλίδη.