Νέος εμπρησμός το πρωί – Συνέλλαβαν λάθος άτομο;

Νέος εμπρησμός το πρωί – Συνέλλαβαν λάθος άτομο;

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο 24ωρο στην Πάφο. Μετά τους διαδοχικούς εμπρησμούς του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου, απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε σήμερα τα χαράματα και στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι μέχρι στιγμής έσπασαν παράθυρο των γραφείων, ρίχνοντας πέτρα, έβαλαν στο εσωτερικό εμπρηστική λωρίδα και επιχείρησαν να βάλουν φωτιά.

Η προσπάθεια των δραστών έμεινε ωστόσο ημιτελής, αφού η φωτιά δεν επεκτάθηκε. Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής λόγω και του συστήματος συναγερμού που ήχησε, ήταν τελικά αχρείαστη, αφού διαπιστώθηκε ότι η φωτιά έσβησε από μόνη της με αποτέλεσμα να περιοριστούν στο ελάχιστο οι ζημιές, που προκλήθηκαν κυρίως από τους καπνούς.


Η πρωινή νέα ενέργεια κατά κρατικών τμημάτων στην Πάφο, προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία στις αρχές. Θυμίζουμε ότι για τις δύο χθεσινές ενέργειες σε Κοινωνικές Ασφαλίσεις και Δημοτικό Μέγαρο στην Πάφο, συνελήφθη 38χρονος πρώην υπάλληλος του Δήμου Πάφου ως ύποπτος, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με την υπόθεση.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου