Νίκη εξάδας για την Πάφο μετά από καιρό (VIDEO)

Νίκη εξάδας για την Πάφο μετά από καιρό (VIDEO)

Η Πάφος επικράτησε με 2-0 της ΠΑΕΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης», στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Με πρωταγωνιστή τον Βαλακάρι, που πέτυχε δύο γκολ (41′, 86′ πεν.), οι «γαλάζιοι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και έκαναν βαθμολογικό «άλμα».


Το… πάλεψε όσο μπορούσε η ομάδα της Κερύνειας, ωστόσο γνώρισε την ήττα και έφυγε με άδεια χέρια από το «Στέλιος Κυριακίδης».

Με αυτή τη νίκη η Πάφος ανέβηκε στην 6η θέση με 10 βαθμούς και την επόμενη (9η) αγωνιστική φιλοξενείται την Κυριακή (7/11, 17:00) από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αντίθετα, η ΠΑΕΕΚ βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς και την ερχόμενη Παρασκευή (5/11, 20:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Μακάρειο».

Ενδεκάδες

  • Πάφος (Ντάρκο Μίλανιτς): Ρούντκο, Πάγιτς, Κβίντα, Μπάιριτς, Αίλτον, Πάντσεον (80′ Φυλακτού), Ντράγκομιρ, Βαλακάρι, Ζάιρο, Σεμέδο (89′ Ντάγκλας Αουρέλιο), Μπεριγκό (73′ Φουρ).
  • ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Πρόσεκ, Δημητρίου, Έσελινγκ, Ντίας, Κούρος, Σουμαόρο (79′ Ορ), Νάντο (87′ Αντρέας Νεοφύτου), Χαράλαμπους (66′ Μπάμπιτς), Φραγκέσκου, Ενόχ (79′ Άντριζ Νεοφύτου), Καπαρτής (66′ Γιάνσεν).

Πηγή: Alphanews