Νεκρός εντοπίστηκε ο 92χρονος από το Πραιτώρι

Νεκρός εντοπίστηκε ο 92χρονος από το Πραιτώρι

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς πριν από λίγο, ως προς την τύχη του 92χρονου Παύλου Χαραλάμπους από το Πραιτώρι τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου. Ο άτυχος Χαραλάμπους εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική τοποθεσία μεταξύ Πραιτωρίου-Κιδασίου.

Τον 92χρονο εντόπισαν μέλη της Πολιτικής Άμυνας που συνέδραμαν και σήμερα τις προσπάθειες εντοπισμού του. Ο γέροντας ήταν πεσμένος σε ανοιχτό χώρο, μακριά από τις κατοικημένες περιοχές των δύο κοινοτήτων και το ιατρικό προσωπικό που κλήθηκε στη σκηνή επιβεβαίωσε τον θάνατο του.


Η σωρός του άτυχου Παύλου Χαραλάμπους εξετάσθηκε από άνδρες του ΤΑΕ Πάφου και σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος, υπαστυνόμο Νίκο Τσαππή, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η σωρός του 92χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, εν αναμονή της διευθέτησης της διενέργειας νεκροψίας από ιατροδικαστή.

Τα ίχνη του Παύλου Χαραλάμπους από το Πραιτώρι, αγνοούντο από το απόγευμα του Σαββάτου. Σε σχετική καταγγελία προέβησαν οικιακή βοηθός του ηλικιωμένου και γείτονας του, που ανέφεραν στην Αστυνομία Πάφου ότι ο 92χρονος έφυγε από το σπίτι του στις 3:00 το απόγευμα του Σαββάτου, λέγοντας στη γυναίκα που τον φροντίζει ότι θα πήγαινε εκκλησία. Έκτοτε ο 92χρονος δεν επέστρεψε.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου