Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και επίθεση εναντίον 37χρονου

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και επίθεση εναντίον 37χρονου

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η Αστυνομία την επίθεση σε βάρος 37χρονου


που δέχτηκε στο σπίτι του τα ξημερώματα από δύο γνωστά του πρόσωπα. Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 4:30 τα ξημερώματα το θύμα που διέμενε στο σπίτι του στην συνοικία Μουττάλου με την φίλη του τηλεφώνησε στην Αστυνομία ότι έξω από το σπίτι του βρίσκονταν δύο πρόσωπα τα οποία φέρονταν εχθρικά εναντίον του.

Όταν μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή και εισήλθαν στο σπίτι του 37χρονου , σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας εντόπισαν στο έδαφος τον ιδιοκτήτη της κατοικίας ενώ τα δύο πρόσωπα βρίσκονταν από πάνω του και συνέχισαν να τον κλωτσούν.

Στην θέα των αστυνομικών ο 33χρονος πέταξε κάτι στο έδαφος που όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από έρευνες που διενήργησε η Αστυνομία πρόκειται για κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων.

Οι δύο δράστες όπως διαπιστώθηκε  είναι ηλικίας 36χρόνων από την Κύπρο και 33χρονων από την Ελλάδα που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Ο παραπονούμενος ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και όπως διαπίστωσε ο επί καθήκοντι ιατρός έφερε δύο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα πόδια, και εκδορές στο κεφάλι και στο σώμα ενώ αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απελύθη.

Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία εξετάζει εναντίον τους υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, , επίθεση με τραυματισμό , κατοχή ναρκωτικών τάξεως Β, πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και είσοδο σε κατοικία με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος, και μαχαιροφορία.