Οι ευχές και το μήνυμα του Δημάρχου για τις γιορτές

Οι ευχές και το μήνυμα του Δημάρχου για τις γιορτές

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους απευθύνω προς τους δημότες της Πάφου και τους πολίτες τις επαρχίας μας τις καλύτερές μου ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και οικογενειακή ευτυχία.

Τις Άγιες τούτες μέρες, τις μέρες της ελπίδας και της αγάπης, της ειλικρίνειας και της περισυλλογής, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον καθένα σας ξεχωριστά και να τον διαβεβαιώσω ότι το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο και αποφασιστικότητα, με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα για μια καλύτερη πόλη, για μια ευημερούσα Πάφο, για μια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2017 που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.


Το μεγάλο στοίχημα στην πενταετία που ακολουθεί είναι η συνέχιση της αναπτυξιακής μας πορείας, ώστε να αποδώσει το συντομότερο δυνατόν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Είναι η διασφάλιση μιας χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης σε συνθήκες ισονομίας και ισοπολιτείας, αξιοκρατίας και διαφάνειας. Το όραμα και οι στόχοι μας για τα επόμενα χρόνια συνοψίζονται σε μία μόνο φράση: Πάφος όμορφη, ελκυστική και λειτουργική σε μια κοινωνία έντιμη, ευημερούσα και δημιουργική. Πάνω από όλα, όμως, μια Πάφο που θα ξαναθυμίζει στην Κύπρο τι σημαίνει ήθος, προσφορά, πνεύμα, πολιτισμός. Μια Πάφο που θα αξίζει να ζεις και να δημιουργείς.

Ευχή και προσδοκία μας για το νέο έτος είναι επίσης η εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του πολιτικού μας προβλήματος. Μιας λύσης που θα ελευθερώσει και θα επανενώσει τη διχοτομημένη χώρα μας, ώστε με ενιαίο σώμα και με μια φωνή να αντιμετωπίσουμε το κοινό μας πεπρωμένο δημιουργικά και προς όφελος όλων των νομίμων κατοίκων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων.

Εύχομαι σε όλους από καρδιάς Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Καλό Νέο Έτος.