Ομάδα Πρωτοβουλίας: Ένας νέος αγώνας ξεκινά!

Ομάδα Πρωτοβουλίας: Ένας νέος αγώνας ξεκινά!

Η Ομάδας Πρωτοβουλίας Δημοτών Γεροσκήπου εκφράζει τη μεγάλη ικανοποίησή της για την απόφαση της πλειοψηφίας της Βουλής με την οποία συστήνεται ο Δήμος Ανατολικής Πάφου, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου αρχιτεκτονικής της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η αταλάντευτη θέση μας κατά τη χωροθέτηση των νέων Δήμων και η κατηγορηματική απόρριψη της απορρόφησης της Γεροσκήπου από τον Δήμο Πάφου, σε συνδυασμό με την κοινή δράση τοπικών αρχών και κατοίκων της περιοχής, συνετέλεσαν καθοριστικά στην απόφαση δημιουργίας του Δήμου Ανατολικής Πάφου.


Η Ομάδας Πρωτοβουλίας Δημοτών Γεροσκήπου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην απόφαση αυτή, με την οποία δικαιώθηκε ο τρίχρονος αγώνας που δόθηκε:

  • Στα κοινοβουλευτικά κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, Κ.Σ. ΕΔΕΚ και Κίνημα Οικολόγων καθώς και στους 31 βουλευτές τους.
  • Στις επαρχιακές και τοπικές επιτροπές των πιο πάνω κομμάτων.
  • Στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους Λειτουργούς του Δήμου Γεροσκήπου. Αφιερώνουμε την επιτυχία αυτή στον αείμνηστο Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, ο οποίος δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει τη δικαίωση του κοινού αγώνα μας.
  • Στα κοινοτικά συμβούλια Κονιών, Τίμης, Αγίας Μαρινούδας και Αχέλειας.
  • Στους απλούς δημότες, που στήριξαν με διάφορους τρόπους την κοινή προσπάθεια.

Τέλος, ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που πρόβαλλαν τις θέσεις της Ομάδας μας όλο αυτό το διάστημα.

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Δημοτών Γεροσκήπου θα είναι παρούσα και την επόμενη μέρα, γιατί ένας νέος αγώνας ξεκινά! Και δεν είναι άλλος από την οργανωτική συγκρότηση, τη σωστή λειτουργία και κυρίως την επιτυχία του νέου Δήμου μας.