Ο Αλκίνοος συναντά την Καρίν Πόλγουορτ

Ο Αλκίνοος συναντά την Καρίν Πόλγουορτ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ως ένας «Ταξιδιώτης του Κόσμου» εμφανίζεται στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, σε μια πολυσυλλεκτική συναυλία, όπου συναντά τη Σκωτσέζα τραγουδοποιό Καρίν Πόλγουορτ και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν επι σκηνής στις 22 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία του Κάστρου της Πάφου, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την ελληνική με την ξένη τραγουδοποιία, το μικρό ακουστικό σύνολο με τη συμφωνική ορχήστρα, το προσωπικό με το συλλογικό.


Στο πρώτο μέρος του προγράμματος, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα ερμηνεύσει γνωστά του τραγούδια, πλαισιωμένος από τους σπουδαίους σολίστες και συνεργάτες του, Γιώργο Καλούδη, Φώτη Σιώτα, Μανόλη Πάππο και Δημήτρη Τσεκούρα. Προσκεκλημένη στην παρέα τους, είναι η Σκωτσέζα τραγουδοποιός Καρίν Πόλγουορτ.

Ο Αλκίνοος και η Καρίν έχουν ήδη παρουσιάσει στη Σκωτία παλαιότερο και νέο υλικό τους, σε σύγχρονες διασκευές, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Στο δεύτερο μέρος, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Κουντούρη, θα κατακλύσει τη μεγάλη σκηνή. Ο Αλκίνοος ενορχηστρώνει τα τραγούδια του ειδικά για την συναυλία αυτή και τα παρουσιάζει με το συγκρότημά του, αλλά και με την ορχήστρα Νέων Κύπρου,

Εισιτήρια: €20, €15 (μαθητές, άνεργοι, συνταξιούχοι)
Προπώληση: www.soldoutticketbox.com/pafos2017
Περίπτερα So Easy παγκύπρια, Περίπτερο Time-Out στην Πάφο
Πληροφορίες: 2693 2017, www.pafos2017.eu