Πάμπος: «Αδικείται στην βαθμολογία η Πάφος…» (VIDEO)

Πάμπος: «Αδικείται στην βαθμολογία η Πάφος…» (VIDEO)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας έκανε ο τεχνικός των πρασίνων, Πάμπος Χριστοδούλου, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό, αλλά και την πρώτη έξοδο στο Παφιακό για να αντιμετωπίσει την Πάφο.

«Με το τι έχει δώσει η Πάφος και το τι πήρε, νομίζω ότι την αδικεί η βαθμολογία. Είναι μία νέα και καλή ομάδα, που την έχω παρακολουθήσει και την έχουμε αναλύσει. Μία ομάδα που τη φετινή σεζόν προσπαθεί να κάνει κάτι το διαφορετικό. Προσπαθεί να κάνει μία καλή χρονιά, έχουν έρθει καλοί παίκτες, είναι νέοι παίκτες όπως είναι και στη δική μας ομάδα και πιστεύω ότι η Πάφος θα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα αυτή την περίοδο. Θα έχουν το ίδιο πρόβλημα μαζί μας, αφού θα θέλουν χρόνο προσαρμογής οι νέοι παίκτες.


Θεωρώ ότι για εμάς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα χρειαστεί μεγάλος κόπος και προσπάθεια από όλα τα παιδιά για να κερδίσουμε. Αλλά στο τέλος θα πω ότι είμαστε η Ομόνοια, μία ομάδα που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και αυτός είναι ο σκοπός μας. Θα πάμε στο Παφιακό με απώτερο στόχο τη νίκη γιατί είμαστε η ομάδα η οποία σε οποιαδήποτε έδρα να αγωνιζόμαστε πρώτος στόχος είναι η νίκη και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, όπως και οι ίδιοι εμείς και τα παιδιά να είμαστε σε καλή ψυχολογία μετά από μία δεύτερη νίκη».

Πηγή: Reporter