Πάφος FC: Άρχισαν τα μουρμουρητά στην ομάδα για τα αποτελέσματα

Πάφος FC: Άρχισαν τα μουρμουρητά στην ομάδα για τα αποτελέσματα

Στην Πάφος FC δεν πήραν το ζητούμενο, δηλαδή τους τρεις βαθμούς, από την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι έμειναν ευχαριστημένοι από τον έναν βαθμό. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς είχε μια μέτρια εμφάνιση στο Μακάρειο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν έξω από τα νερά της. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο επιθετικά, προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ, αλλά τα πολλά ατομικά λάθη έκαναν πιο δύσκολο το έργο της.

Τα πάντα κινήθηκαν στη μετριότητα και αυτό το αναφέρουμε με βάση τις προσδοκίες που δημιούργησαν οι παίκτες και η ίδια η ομάδα. Όταν έχεις μια τόσο δυνατή ενδεκάδα βάσει ονομάτων και βιογραφικών, σαφώς περιμένεις και ανάλογη αγωνιστική εικόνα εντός του γηπέδου. Κάτι που δεν ήρθε στο προχθεσινό παιχνίδι.


Ένα από τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν οι κυανόλευκοι στη Λευκωσία είναι η αντίδραση που έδειξε η ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Βγήκε μπροστά η Πάφος και διεκδίκησε έστω και τον ένα βαθμό και τον πήρε. Είναι σαφές, όμως, ότι η εικόνα της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό προβλημάτισε, και αυτό χρειάζεται άμεση βελτίωση. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ο φιλόδοξος Εθνικός Άχνας πάει με φόρα την επόμενη αγωνιστική στο «Στέλιος Κυριακίδης», με την Πάφο να μην έχει άλλα περιθώρια λάθους.

Πηγή: Πολίτης