Πάφος FC: Αναμένονται ακόμα 3 μεταγραφές – Έρχεται “βόμβα”;

Πάφος FC: Αναμένονται ακόμα 3 μεταγραφές – Έρχεται “βόμβα”;

Με τις τελευταίες τρεις μεταγραφές Κυπρίων, ο σχεδιασμός στην Πάφο FC φτάνει προς το τέλος του και εκτιμάται πως θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τρεις κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Οι νέες μεταγραφές αφορούν τον Σάββα Πικραμμένο, τον Γεράσιμο Φυλακτού (δανεικός από την Ομόνοια) και τον Παναγιώτη Ζαχαρίου.

Προηγουμένως είχαν αποκτηθεί οι Γιαν Κόπριβετς, Άντονις Γκερνομόρτις, Βλάτισλαβ Γκάμποβς, Ανδρέας Βασιλείου, Έρολντ Γκουλόν, Κέναν Χόριτς, Ραφαήλ Γιαγκουδάκης, Έρικοτ Γιάνζα, Άρτεμ Φιλιμόνοφ, Μίτλα Λότριτς και Άλιβατς Ίβασιτς.


Μιλάμε για πλήρη ανανέωση, σε μια ομάδα νεοφώτιστη στα «σαλόνια». Με τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι 14. Ο συνολικός τελικός στόχος είναι ο αριθμός 24, αν υπολογιστούν και παιδιά που ανήκουν ήδη στο δυναμικό της Πάφου.

Η ομάδα ολοκληρώνει το δεύτερο και βασικό μέρος της προετοιμασίας της στη Σλοβενία και αύριο η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο. Το Σάββατο οι παίκτες θα πάρουν άδεια και την Κυριακή θα ανηφορίσουν για την Κακοπετριά, όπου θα μπουν στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο ορεινό θέρετρο θα παραμείνουν κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα και στο πρόγραμμα είναι άλλα δύο φιλικά. Ο Λούκα Έλσνερ θα προσπαθήσει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να μοντάρει την ομάδα και να την παρουσιάσει πανέτοιμη.

Οι μεταγραφές και γενικότερα ο όλος σχεδιασμός έχουν δώσει αέρα αισιοδοξίας στους φιλάθλους της Πάφου, οι οποίοι ελπίζουν η ομάδα να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών τους στην Α’ κατηγορία.

Πηγή: Πολίτης