Πάφος FC: Ανεβαίνει το μπάτζετ – διαφοροποιείται το σήμα

Πάφος FC: Ανεβαίνει το μπάτζετ – διαφοροποιείται το σήμα

Το πρωί της Κυριακής έγινε η ανοικτή συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης των επενδυτών Σεργκέϊ Λομάκιν και Ρομάν Ντούμποφ με τα μέλη της Πάφου, μετά από πρωτοβουλία των ιδιοκτητών της ομάδας.

Στη συνάντηση αναλύθηκε το πλάνο δράσης για τη νέα περίοδο, χωρίς όμως να αποκαλυφτεί κάποια από τις μετεαγραφές της ομάδας.


Οι προσδοκίες ανεβαίνουν για τη νέα σεζόν, ενώ το μπάτζετ, όπως τονίστηκε, θα είναι αρκετά υψηλότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά και θα κυμανθεί κοντά στα μπάτζετ των ομάδων της πρώτης εξάδας. Στόχος είναι η Πάφος  να είναι σαφώς καλύτερη και πιο ανταγωνιστική σε σχέση με πέρσι.

«Θεωρούμε πως έχουμε το κύρος και την εμπειρία έτσι ώστε να προσελκύσουμε καλά ονόματα ποδοσφαιριστών για να ισχυροποιηθεί η ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεργκέι Λομάκιν.

Όσον αφορά τις ακαδημίες, στην Πάφο προσανατολίζονται να επενδύσουν σοβαρά με στόχο η ομάδα Κ19 να στεφθεί πρωταθλήτρια και να αγωνιστεί προσεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.

Επιπρόσθετος στόχος είναι η πλήρης αναβάθμιση του τμήματος μάρκετινγκ του σωματείου, όπου στόχος είναι η προσέλκυση νέων εταίρων και αναβάθμιση των προϊόντων της παφιακής ομάδας.

Θα υπάρξει επίσης μια μικρή αλλαγή στο σήμα της ομάδας, το οποίο θα τονίζει περισσότερο το σύμβολο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό, στην Πάφο έχουν συμφωνήσει με τον Παναγιώτη Ζαχάριου, ενώ φέρονται να βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση του τερματοφύλακα Ευγένιου Πέτρου, που αγωνιζόταν στον Εθνικό Άσσιας. Παράλληλα, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Βασίλη Παπαφώτη.

Πηγή: Πολίτης