Πάφος FC: Αρχές Νοεμβρίου επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ο Μπεριγκό

Πάφος FC: Αρχές Νοεμβρίου επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ο Μπεριγκό

To πότε θα επιστρέψει ο Γάλλος επιθετικός της ομάδας, Κέβιν Μπεριγκό, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Sport Fm 95, ενώ παράλληλα σχολίασε και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

«Γνωρίζαμε τη δυσκολία του πρωταθλήματος και πολλά ντέρμπι, οπότε άμα δούμε το πίνακα όλες οι ομάδες είναι κοντά. Είμαστε στους στόχους, όμως σίγουρα θέλουμε σιγά-σιγά να παίρνουμε τα τρίποντα για να ανεβαίνουμε. Εξ αρχής είπαμε θα ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως; Και ο Ολυμπιακός που είδαμε ότι ήταν επικίνδυνος. Ο Εθνικός έχει πολύ καλές μονάδες και έκανε καλό ξεκίνημα», ανέφερε ο Πολύβιος Παλιούρας για τον αγώνα με την ομάδα της Άχνας.


«Με τα ίδια προβλήματα που είχαμε και με τον Ολυμπιακό, οι τραυματίες θα είναι εκτός αποστολής. Ο Μεπριγκό αρχές του Νοέμβρη να μπει στην ομάδα, πιθανόν να χάσει το επόμενο παιχνίδι, και θα είναι μια πολύ καλή επιστροφή», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας για τους τραυματίες, αλλά και την επιστροφή του Γάλλου επιθετικού.

Πηγή: Reporter.cy