Πάφος FC: Ετοιμάζεται μεταγραφή “βόμβα” τον Ιανουάριο!

Πάφος FC: Ετοιμάζεται μεταγραφή “βόμβα” τον Ιανουάριο!

Ο πρόεδρος της Πάφος F.C., Χρήστος Γλυκύς, παραχώρησε δηλώσεις στον Active, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ξεκίνησαν τις μελέτες για την κατασκευή νέου γηπέδου και υποσχέθηκε μεταγραφή… “βόμβα” τον Ιανουάριο!

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:


Για την πορεία της Πάφου: «Μέσα σε δύο μήνες χτίσαμε μία νέα ομάδα με 22 παίχτες και υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχει το ρευστό και η θέληση, αλλά το ξαναλέμε ότι στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Υπάρχει δυναμική στην ομάδα και μένει να πιστέψει και ο κόσμος περισσότερο σε αυτήν».

Για τους επενδυτές: «Δεν είναι επενδυτές, είναι ιδιοκτησιακό καθεστώς που στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται και δίνουν τα χρήματα τους. Δεν έχουν κάνει επενδύσεις, και είναι βάσει εταιρείας. Η ομάδα είναι εταιρεία και δεν γίνεται τίποτα στο κρυφό, αλλά γίνονται όλα με μία συγκεκριμένη διαδικασία».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Θα γίνουν οι προσθήκες τον επόμενο μήνα και η ομάδα θα αποκτήσει περισσότερη δυναμική. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το δουλεύουμε εδώ και ένα μήνα. Κάποιοι παίκτες θα μείνουν, αλλά θα αποχωρήσουν αρκετοί, επειδή το ρόστερ είναι 30 ατόμων. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και θα κάνει μεγάλο θόρυβο η μεταγραφή που θα κάνει η Πάφος».

Για το θέμα του νέου γηπέδου: «Αυτή την περίοδο μελετούμε τη δημιουργία νέου γηπέδου. Όπως έχει η ΑΕΚ το δικό της γήπεδο, γιατί να μην το έχει και η Πάφος; Θα εξαρτηθεί από τις άδειες, αλλά αυτό το θέμα δεν είναι τώρα για συζήτηση».

Πηγή: Themasports