Πάφος FC: Ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό

Πάφος FC: Ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό

Με μία ή δύο καλές εμφανίσεις δεν σώζεται η κατάσταση. Όλοι και όλα κρίνονται σε βάθος χρόνου και αυτό το έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους, στην Πάφος FC.


Eνθουσιάστηκαν από την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Νέας Σαλαμίνας, αλλά και από αυτή που σημείωσαν επί της Ομόνοιας στο «Στέλιος Κυριακίδης». Πήραν και ένα βαθμό από το εκτός έδρας 1-1 με τον Ολυμπιακό, όμως επιβάλλεται ανάλογη συνέχεια.

Η τεχνική ηγεσία γνωρίζει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και έχει την προσδοκία, πως οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν πιο απαιτητικοί στη συνέχεια. Οι δύο νίκες όσο σπουδαίες και να ήταν, μπορεί και να μην είναι τίποτε, αν η παφιακή ομάδα δεν παρουσιαστεί δυνατή και ουσιαστική στην συνέχεια. Γι΄αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό.

Μέσα στο γήπεδο της η Πάφος FC καλείται να δείξει χαρακτήρα, να βρει δίκτυα και να κερδίσει. Όσο οι αγωνιστικές περνούν αυτό που έχει σημασία, είναι πως θα παίρνουν βαθμούς και όχι τι εντυπώσεις θα αφήνουν.

Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει στην διάθεση του όλους όσους χρησιμοποίησε με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Αραγιούρι, ούτε οι άλλοι τραυματίες (Τόρες, Μπεριγκόν και Βαρέλα), συνεπώς το σχήμα δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτό που παρατάχθηκε στο Μακάρειο.

Η ομάδα της Πάφου έχει ένα πρόγραμμα για όλα τα «γούστα» στη συνέχεια. Μετά τον Εθνικό θα πάει Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, θα επιστρέψει στην Πάφο για να φιλοξενήσει την Ένωση, ενώ μετά θα πάει στο ΓΣΠ για να αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: Goal.Cy