Πάφος FC: Η τεσσάρα ήταν το κύκνειο άσμα του Μιχαηλένκο

Πάφος FC: Η τεσσάρα ήταν το κύκνειο άσμα του Μιχαηλένκο

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-4 της Πάφου στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 22η αγωνιστική, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό «διπλό».

Πολύ καλή παρουσία για την ομάδα της Λάρνακας που πήρε δίκαια το τρίποντο και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.


Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Νάντο, με τον Βαλακάρι να ισοφαρίζει στο 56ο λεπτό και να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο Νάντο όμως έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 64ο λεπτό και άλλα δύο τέρματα στο φινάλε με Ναράνχο στο 86′ και αυτογκόλ του Αραγιούρις στις καθυστερήσεις έγραψαν το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ παρέμεινε στην 5η θέση με 37 βαθμούς πλέον και την επόμενη (23η) αγωνιστική υποδέχεται το Σάββατο (6/2, 16:00) την Ανόρθωση στην «Αρένα».

Αντίθετα η Πάφος έμεινε στην 7η θέση και τους 25 πόντους και την ερχόμενη Κυριακή (7/2, 18:30) φιλοξενείται στο Τσίρειο από την ΑΕΛ.

Μισή ώρα μετά τη βαριά ήττα της Πάφου από την ΑΕΚ, η παφιακή ομάδα με ανακοίνωση της, ενημέρωσε για το διαζύγιο με τον προπονητή Ντμίτρο Μιχαιλένκο. Τα αποτελέσματα δεν βοήθησα την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της Πάφου, κάτι για το οποίο ο ίδιος ήταν συνειδητοποιημένος, σύμφωνα πάντα με αυτά που ειπώθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Η ανακοίνωση της Πάφου:

Ο Dmytro Mykhailenko αποχωρεί απο τη θέση του ως επικεφαλής προπονητής της ΠΑΦΟΣ FC με άμεση ισχύ.

Η κίνηση αυτή γίνεται από την Ομάδα με βάση την απόδοση της ομάδας μας στους τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος. Το Σωματείο ευχαριστεί τον κ. Mykhailenko για το έργο του και του εύχεται καλή τύχη στο μέλλον.

Ανακοινώσεις σχετικά με το διορισμό της νέας προπονητικής ομάδας θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες

Πηγές: Alpha, Sigmalive