Πάφος FC: Θέλει θετικό αποτέλεσμα με ΑΠΟΕΛ ο Σικόρσκι

Πάφος FC: Θέλει θετικό αποτέλεσμα με ΑΠΟΕΛ ο Σικόρσκι

Η Πάφος FC θέλει να έχει δυναμική στήριξη από τους φιλάθλους της στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» και θα επιδιώξει να τους αποζημιώσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ντάνιελ Σικόρκσι, εκ των πρωταγωνιστών της εξάρας επί του Άρη, μίλησε στην κάμερα του συλλόγου, δείχνοντας πως προσεγγίζουν στην παφιακή ομάδα το κυριακάτικο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.


Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον προπονητή της παφιακής ομάδας Στίβεν Πρέσλι να προσπαθεί να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του, αφού άλλες είναι οι δυνατότητες του Άρη και άλλες του ΑΠΟΕΛ.

Πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι και πιστοί στο πλάνο για να καταφέρουν να φθάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και να πάρουν ακόμα πιο βαθιές ανάσες όσον αφορά την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική κατάσταση καθώς θέλει οι παίκτες του να έχουν πολλά τρεξίματα, να πρεσάρουν από ψηλά και να υπάρχει συνεχής αλληλοκάλυψη.

Οι ποδοσφαιριστές πάντως ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του προγράμματος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, τόσο στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όσο και στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων.

Αγωνιστικά εκτός είναι οι τραυματίες Ντομίγκες και Χόριτς.

Πηγή: Politis