Πάφος FC: Καλπάζει και πλησιάζει στην κορυφή! (PHOTOS+VIDEO)

Πάφος FC: Καλπάζει και πλησιάζει στην κορυφή! (PHOTOS+VIDEO)

Τρένο δίχως φρένα θυμίζει η Πάφος FC, της οποίας η προέλαση στο πρωτάθλημα CYTA 2017/18 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό!

Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής η νεοφώτιστη υποδέχθηκε τη Νέα Σαλαμίνα, στον πάγκο της οποίας έκανε το ντεμπούτο του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, και τη σκόρπισε με 4-0 συμπληρώνοντας έξι διαδοχικές αγωνιστικές άνευ ήττας και τρεις διαδοχικές νίκες! Τουναντίον οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν ακόμη την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους.


Προβάδισμα με Μπρουλς

Οι νεοφώτιστοι πιστώθηκαν τις πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι (5’, 14’ Ρόγκουλιτς) και εξαργύρωσαν την υπεροχή τους στο 29’, όταν ο Μπρουλς με φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Βεσελόφσκι. Μ’ εξαίρεση μια προσπάθεια του Μπριζίντο (37’) οι «ερυθρόλευκοι» δεν απείλησαν την εστία του Κόπριβετς ως την ανάπαυλα.

Ξανά ο Φυλακτού!

Στον αντίποδα, η Πάφος σχεδόν μισή ώρα μετά το πρώτο τέρμα της έφτασε στο 2-0: από σέντρα του Καμαρά ο Φυλακτού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά (57’)!

Γκολ-καρμπόν!

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπρουλς έχασε εξαιρετική ευκαιρία για το 3-0, το οποίο όμως ήλθε στο 71’ με γκολ-καρμπόν με το δεύτερο: από νέα σέντρα του Καμαρά, ο Ρόγκουλιτς (αυτή τη φορά) -επίσης με κεφαλιά- πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Το κερασάκι στην τούρτα

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 84’ ο νεοεισελθών Ντεούλ έπειτα από συνεργασία με τον Γκάμποφς χαρίζοντας στην ομάδα του Λούκας Έλσνερ την πιο ευρεία επικράτησή της στη σεζόν.

ΠΑΦΟΣ (3-4-2-1): Κόπριβετς – Πογιέτ, Γκουλόν, Χόριτς – Γκάμποβς, Φυλακτού, Μοστεφά, Γιάνζα – Ρόγκουλιτς (80’ Λότριτς), Μπρουλς (77’ Ντεούλ) – Καμαρά (85′ Δημοσθένους).
ΣΑΛΑΜΙΝΑ (4-2-3-1): Βεσελόφσκι – Μιντίκκης (24’ Βοσκανιάν), Καρό, Γκράσι, Κορέια – Νταμαού, Κούσουλος – Πόλιανετς, Μπριζίντο (79’ Κυπριανού), Ρόκε – Μακρίεφ.

Πηγή: Reporter