Πάφος FC: Κρίμα κι άδικο…

Πάφος FC: Κρίμα κι άδικο…

Η ΑΕΚ κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας κτύπημα φάουλ του Λαρένα, καθώς εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Πάφο. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Κέβιν Μπεριγκό που σκόραρε στο 73′, μετά από ασίστ του Σικόρσκι. Στο -10 από την κορυφή η ΑΕΚ και στο -3 από την 3η Ανόρθωση.

Η ομάδα της Λάρνακας είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 11′ για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, καθώς δόθηκε πέναλτι για τράβηγμα του Ταραβέλ στον Γιάννου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Ελλαδίτης όμως ο Κόπριβετς έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα.


Με την πάροδο του χρόνου, η Πάφος ανέβασε απόδοση και είχε μεγάλη στο 34′ με τον Μπρουλς που βρέθηκε σε θέση βολής όμως απέκρουσε ο Πάμπλο που έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 38′ σημειώθηκε νέα μεγάλη φάση με τον Μπεριγκό που έκανε το σουτ όμως η μπάλα πολύ ψηλά.

Η Πάφος ήταν πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54′ είχε σουτ στο δοκάρι με τον Μπρουλς.

Στο 58′ απάντησε η ΑΕΚ στις ευκαιρίες με το σουτ του Λαμπάν από το ύψος της περιοχής, όμως ο Κόπριβετς έπεσε στην γωνία και έδιωξε.

Η υπεροχή της Πάφου εξαργυρώθηκε 73′ όταν ο Σικόρσκι έδωσε ωραία την μπάλα στον Μπεργικό που βρέθηκε μόνος στην περιοχή, έκανε το σουτ και έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει και 82′ είχε καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Τρισκόφσκι. Στο 92′ η ΑΕΚ έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μόισοφ, που κέρδισε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Κόπριβετς.

Πάφος (Στίβεν Πρέσλι): Κόπριβιτς, Πογιέτ, Σικόρσκι (88΄Κομπανί) Μπρουλς, Γκάμποβς, Ρόγκουλιτς, Ταραβέλ, Γιάνζα, Μπεριγκό, Μοστέφα, Γκουλον.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιντιάκεθ): Πάμπλο, Μοϊσόφ, Καταλά, Αντωνιάδης (80΄Ρουσιάς) Λαρένα, Ακοράν, Νέλσον, Τομάς (70΄Χέφελ) Τρισκόφσκι, Λαμπάν, Γιάννου (59΄Τέτε).

Κίτρινες: Ταραβέλ/Λαμπάν, Τέτε

Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

Πηγή: Protathlima.com